Vaddisznó gulyás áfonyával

Nagyszerű gulyás a vadhús imádói számára
recept,recept fotó,vaddisznócomb,szárított áfonya,Vadhús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Vadhús
Hozzávalók
Hozzávalók
| fekete bors, egész | 10 ?? | darab kcal | |
| fekete bors, őrölt | 1 17 | teáskanál kcal | |
| hagyma | 1.5 660 | kilogramm kcal | |
| nemes babérlevél | 5 ?? | darab kcal | |
| piros paprika, őrölt | 2 32 | teáskanál kcal | |
| sertészsír | 125 1120 | gramm kcal | |
| szárított áfonya | 150 377 | gramm kcal | |
| só | 2 0 | teáskanál kcal | |
| vaddisznócomb | 1.5 1651 | kilogramm kcal | |
| vadhús fűszerkeverék | 2 25 | teáskanál kcal | |
| víz | 4.5 0 | liter kcal |
Recept


3.
...kockákra vágjuk.


5.
vadhús fűszerkeverék 2 teáskanál • fekete bors, őrölt 1 teáskanál • fekete bors, egész 10 darab
Hozzáadjuk a húst, majd ha kicsit megpirult, hozzáadjuk a fűszert,...

6.
piros paprika, őrölt 2 teáskanál • nemes babérlevél 5 darab • só 2 teáskanál
...paprikát, babérlevelet és a sót. Összekeverjük.

7.
víz 4.5 liter • szárított áfonya 150 gramm
Felöntjük forró vízzel és beleszórjuk az áfonyát, majd időnkénti kevergetés mellett puhára főzzük a húst (kb 2-2,5 óra). Ezen idő alatt a víz egy része elpárolog, egy a hagymának köszönhetően a gulyás kellően besűrűsödik.

Jó étvágyat!























