szakacsreceptek.hu

Medvetalpak - Raw

    

Egészséges finomság az ünnepekre.

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
datolya150gramm
dió, darált150gramm
kakaó-
kókusz olaj50gramm
kókusz reszelék50gramm
kókusz reszelék-
víz100milliliter

1. 

datolya 150 gramm  víz 100 milliliter

A datolyát kimagozzuk, felöntjük vízzel és egy órát állni hagyjuk. A vizet leszűrjük.

2. 

kókusz olaj 50 gramm  dió, darált 150 gramm

A datolyát finom kására pépesítjük, hozzáadjuk a kókuszolajat és diót, majd jól összekeverjük.

3. 

kókusz reszelék 50 gramm

Hozzákeverjük a kókuszlisztet, és a kész masszát egy órára a hűtőbe helyezzük.

4. 

A medvetalp formákat kibéleljük élelmiszerfóliával. Belenyomkodjuk a masszát majd kiborítjuk.

5. 

kakaó  kókusz reszelék

A medvetalpakat meghempergetjük kakaóban és kókuszban, vagy csak simán hagyjuk :) Hűvös helyen 24 órát dermedni és száradni. Hűvös helyen tároljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés