szakacsreceptek.hu

Medvetalpak - Raw

Egészséges finomság az ünnepekre.

 

Adag: 16

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 
Datolya150gramm
Dió, darált150gramm
Kakaó
Kókusz olaj50gramm
Kókusz reszelék50gramm
Kókusz reszelék
Víz100milliliter

1. 

datolya 150 g  víz 100 ml

A datolyát kimagozzuk, felöntjük vízzel és egy órát állni hagyjuk. A vizet leszűrjük.

2. 

kókusz olaj 50 g  dió, darált 150 g

A datolyát finom kására pépesítjük, hozzáadjuk a kókuszolajat és diót, majd jól összekeverjük.

3. 

kókusz reszelék 50 g

Hozzákeverjük a kókuszlisztet, és a kész masszát egy órára a hűtőbe helyezzük.

4. 

A medvetalp formákat kibéleljük élelmiszerfóliával. Belenyomkodjuk a masszát majd kiborítjuk.

5. 

kakaó  kókusz reszelék

A medvetalpakat meghempergetjük kakaóban és kókuszban, vagy csak simán hagyjuk :) Hűvös helyen 24 órát dermedni és száradni. Hűvös helyen tároljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés