Medvetalpak - Raw
Egészséges finomság az ünnepekre.
recept,recept fotó,datolya,dió, darált,Egészséges sütemények,Nyers ételek - raw food,Karácsony,,Sütés nélküli,Gluténmentes ,Laktózmentes
Egészséges sütemények
kategóriak
Egészséges sütemények Nyers ételek - raw food Karácsony Sütés nélküli Gluténmentes Laktózmentes Sütés nélküli kalácsok Karácsonyi sütemények Karácsonyi sütés nélküli desszertek
Hozzávalók
Hozzávalók
datolya | 150 | gramm | |
dió, darált | 150 | gramm | |
kakaó | - | ||
kókusz olaj | 50 | gramm | |
kókusz reszelék | 50 | gramm | |
kókusz reszelék | - | ||
víz | 100 | milliliter |
Recept
1.
datolya 150 gramm • víz 100 milliliter
A datolyát kimagozzuk, felöntjük vízzel és egy órát állni hagyjuk. A vizet leszűrjük.

2.
kókusz olaj 50 gramm • dió, darált 150 gramm
A datolyát finom kására pépesítjük, hozzáadjuk a kókuszolajat és diót, majd jól összekeverjük.

3.
kókusz reszelék 50 gramm
Hozzákeverjük a kókuszlisztet, és a kész masszát egy órára a hűtőbe helyezzük.

4.
A medvetalp formákat kibéleljük élelmiszerfóliával. Belenyomkodjuk a masszát majd kiborítjuk.

5.
A medvetalpakat meghempergetjük kakaóban és kókuszban, vagy csak simán hagyjuk :) Hűvös helyen 24 órát dermedni és száradni. Hűvös helyen tároljuk.

Jó étvágyat!