Mákos raw golyók
Vitaminnal és ásványi anyaggal teli ízletes golyók. Kiváló édesség a karácsonyi asztalra.
recept,recept fotó,datolya,aszalt szilva,őrölt mák,Egészséges sütemények,Nyers ételek - raw food,Karácsony,,Sütés nélküli,Gluténmentes ,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Laktózmentes
Egészséges sütemények
kategóriak
Egészséges sütemények Nyers ételek - raw food Karácsony Sütés nélküli Gluténmentes Vegetáriánus receptek Vegán receptek Laktózmentes Sütés nélküli kalácsok Karácsonyi sütemények Karácsonyi sütés nélküli desszertek
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt szilva | 50 | gramm | |
datolya | 100 | gramm | |
kókusz olaj | 25 | gramm | |
napraforgómag | 75 | gramm | |
őrölt mák | 75 | gramm |
Recept

2.
aszalt szilva 50 gramm
A vizet leöntjük a datolyát magtalanítjuk, majd egy mélyebb tálba szórjuk. Hozzáadjuk a szilvát és botmixer segítségével a lehető leglágyabbra pépesítjük.


4.
őrölt mák 75 gramm • napraforgómag 75 gramm
A masszát átrakjuk egy mély tányérba és kézzel belekeverjük a mákot és a napraforgó magot.

5.
A masszából kisebb golyókat formálunk...

6.
...amelyeket kis kosárkákba helyezünk. Hűvös helyen tároljuk.

Jó étvágyat!