Mákos raw golyók
Vitaminnal és ásványi anyaggal teli ízletes golyók. Kiváló édesség a karácsonyi asztalra.
recept,recept fotó,datolya,aszalt szilva,őrölt mák,Egészséges sütemények,Nyers ételek - raw food,Karácsony,,Sütés nélküli,Vegetáriánus receptek,Vegán receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Egészséges sütemények
kategóriak
Egészséges sütemények › Nyers ételek - raw food › Karácsony › Sütés nélküli › Vegetáriánus receptek › Vegán receptek › Laktózmentes › Gluténmentes › Karácsonyi sütés nélküli desszertek › Karácsonyi sütemények › Sütés nélküli kalácsok ›
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt szilva | 50 | gramm | |
datolya | 100 | gramm | |
kókusz olaj | 25 | gramm | |
napraforgómag | 75 | gramm | |
őrölt mák | 75 | gramm |
Recept
2.
aszalt szilva 50 gramm
A vizet leöntjük a datolyát magtalanítjuk, majd egy mélyebb tálba szórjuk. Hozzáadjuk a szilvát és botmixer segítségével a lehető leglágyabbra pépesítjük.
4.
őrölt mák 75 gramm • napraforgómag 75 gramm
A masszát átrakjuk egy mély tányérba és kézzel belekeverjük a mákot és a napraforgó magot.
5.
A masszából kisebb golyókat formálunk...
6.
...amelyeket kis kosárkákba helyezünk. Hűvös helyen tároljuk.
Jó étvágyat!