Mogyorós desszert
Az Ön édesség utáni vágyát tökéletesen kielégíti ez a cukor nélküli desszert, amely teli van mogyoróval, datolyával, és a tetején szárított szilvával.
recept,recept fotó,datolya,kesu dió natúr,Egészséges sütemények,,Laktózmentes ,Gluténmentes
Egészséges sütemények
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt szilva | 120 | gramm | |
datolya | 200 | gramm | |
friss sztévia | - | ||
kesu dió natúr | 100 | gramm | |
kókusz olaj | 40 | gramm | |
napraforgómag | 50 | gramm | |
pörkölt földimogyoró nem sózott | 100 | gramm | |
víz | 100 | milliliter |
Recept
1.
datolya 200 gramm • kesu dió natúr 100 gramm
A datolyákat kimagozzuk, folyó víz alatt átmossuk, és egy tálba rakjuk. Kesu diót adunk hozzá ...
3.
A datolyát, diót és a vizet, amelyet nem szívtak magukba átrakjuk egy nagyobb tálba, és botmixerrel kását készítünk belőle.
4.
pörkölt földimogyoró nem sózott 100 gramm
A mogyorót konyhakéssel a lehető legapróbbra vagdossuk ...
5.
... és hozzákeverjük a datolyás-kesus masszához.
6.
napraforgómag 50 gramm • kókusz olaj 40 gramm
Napraforgó magot szintén apróra feldaraboljuk, de már nem annyira túl apróra. Hozzáadjuk a tálba és kókusz olajjal a botmixer segítségével újra összekeverjük.
7.
Egy tálcára alufóliát helyezünk, és egy kanál segítségével (néha-néha vízbe kell mártani) a masszából kisebb adagokat rakunk.
8.
aszalt szilva 120 gramm
Minden adagba egy szilvát teszünk, és a tálcát 20 percre fagyasztóba tesszük lehűlni.
9.
20 perc után tálalhatjuk. Hűvös helyen tároljuk.
10.
Tálalás előtt minden adagot friss stévia levéllel díszítünk.
1 adag 150 kcal tartalmaz
Jó étvágyat!