Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
CSIRKEHÚS
Actifry Csirke nyárson
Pácolt sertésszelet szalonnával
Csirke vajon, pirított babbal
Sült füstölt sertés csülök
VADHÚS
Vaddisznó gulyás áfonyával
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
Marhahúsleves
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
Halleves
Sertés tekercs
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Egyszerű csirkemell brokkolival
ÉDESSÉGEK
Kókusz rudacska
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos bojtocska
ÉDES ÉTELEK
Zsemlefelfújt az otthoni kenyérsütőből
RIZS
Parboiled vajas rizs
KNÉDLI
Porcelán bögrében főtt knédli
Stracciatella - túrós szelet
Aglio e Olio spagetti
Egyszerű csirkehúsleves
Felfújt Rigate tésztából gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Kenyér sajtos tojásban
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés