RECEPTEK

Medvehagymás dip

Medvehagymás dip

E recept szerint finom, fűszeres krémes mártogatót készíthetünk medvehagymával.A mártás kiválóan alkalmas krumplis lángoshoz, húshoz, esetleg chips vagy nachos mártogatásához.

recept,recept fotó,medvehagyma,tejföl (14-18%),Főzelékek és mártások,Gluténmentes ,Szezonális receptek

Főzelékek és mártások

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka50gramm
hagyma50gramm
kurkuma fűszerkeverék½teáskanál
medvehagyma100gramm
1teáskanál
tejföl (14-18%)150gramm
tejfölkrém50gramm
teljes zsírtartalmú mustár1teáskanál
tökolaj1evőkanál

 

Recept

1. 

medvehagyma 100 gramm   1 teáskanál

A tálba helyezzük a megmosott medvehagymát, sót adunk hozzá.

2. 

tejföl (14-18%) 150 gramm

Hozzáadjuk a tejfölt és botmixerrel turmixoljuk ki.

3. 

tejfölkrém 50 gramm  hagyma 50 gramm  teljes zsírtartalmú mustár 1 teáskanál  kurkuma fűszerkeverék ½ teáskanál

Ezután hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra vágott hagymát, a mustárt és a kurkumát. Mindent összekeverünk egy botmixerrel.

4. 

csemege uborka 50 gramm

Végül belekeverjük a finomra reszelt csemege uborkát ...

5. 

tökolaj 1 evőkanál

...olajjal ízesítjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit