Medvehagymás dip
E recept szerint finom, fűszeres krémes mártogatót készíthetünk medvehagymával.A mártás kiválóan alkalmas krumplis lángoshoz, húshoz, esetleg chips vagy nachos mártogatásához.
recept,recept fotó,medvehagyma,tejföl (14-18%),Főzelékek és mártások,Gluténmentes
Főzelékek és mártások
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 50 | gramm | |
hagyma | 50 | gramm | |
kurkuma fűszerkeverék | ½ | teáskanál | |
medvehagyma | 100 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
tejföl (14-18%) | 150 | gramm | |
tejfölkrém | 50 | gramm | |
teljes zsírtartalmú mustár | 1 | teáskanál | |
tökolaj | 1 | evőkanál |
Recept
1.
medvehagyma 100 gramm • só 1 teáskanál
A tálba helyezzük a megmosott medvehagymát, sót adunk hozzá.
3.
tejfölkrém 50 gramm • hagyma 50 gramm • teljes zsírtartalmú mustár 1 teáskanál • kurkuma fűszerkeverék ½ teáskanál
Ezután hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra vágott hagymát, a mustárt és a kurkumát. Mindent összekeverünk egy botmixerrel.
Jó étvágyat!