RECEPTEK

Főt marhahúsból készült mártás

Főt marhahúsból készült mártás

Miután, a marhahús levest elfogyasztottuk és felmaradt a főt hús, amit már senki sem fogyaszt el, akkor érdemes belőle elkészíteni egy igazán finom mártást. Tésztához, galuskához, burgonyához vagy knédlihez is igazán finom.

recept,recept fotó,főtt marhahús ,kakukkfű,paradicsomszósz,Marhahúsleves,Főzelékek és mártások,Laktózmentes

Főzelékek és mártások

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Marhahúsleves recept100milliliter
fokhagyma2gerezd
főtt marhahús 250gramm
kakukkfű½teáskanál
napraforgó olaj30milliliter
paradicsomszósz350milliliter
tészta- Spagetti250gramm
vöröshagyma300gramm

 

Recept

1. 

vöröshagyma 300 gramm  napraforgó olaj 30 milliliter

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

2. 

főtt marhahús  250 gramm

A főt húst a levesből kockákra vágjuk fel és konyhai robotban aprítsuk fel.

3. 

kakukkfű ½ teáskanál

A húst a hagymához adjuk és adunk még hozzá egy kevés kakukkfüvet.

4. 

paradicsomszósz 350 milliliter  Marhahúsleves recept 100 milliliter

Paradicsompürét adunk hozzá, és forraljuk.

5. 

fokhagyma 2 gerezd

A végén hozzáadjuk a préselt fokhagymát.

6. 

tészta- Spagetti 250 gramm

Tálalási tippünk: A tésztát sós vízben megfőzzük és leszűrjük.

7. 

A tányérra egy adag tésztát teszünk és ráöntjük a mártásunkat.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés