Főt marhahúsból készült mártás

Miután, a marhahús levest elfogyasztottuk és felmaradt a főt hús, amit már senki sem fogyaszt el, akkor érdemes belőle elkészíteni egy igazán finom mártást. Tésztához, galuskához, burgonyához vagy knédlihez is igazán finom.
recept,recept fotó,főtt marhahús ,kakukkfű,paradicsomszósz,Marhahúsleves,Főzelékek és mártások,Laktózmentes
Főzelékek és mártások
Hozzávalók
Hozzávalók
Marhahúsleves recept | 100 ?? | milliliter kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
főtt marhahús | 250 525 | gramm kcal | |
kakukkfű | ½ 3 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 30 270 | milliliter kcal | |
paradicsomszósz | 350 239 | milliliter kcal | |
tészta- Spagetti | 250 908 | gramm kcal | |
vöröshagyma | 300 120 | gramm kcal |
Recept
1.
vöröshagyma 300 gramm • napraforgó olaj 30 milliliter
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

2.
főtt marhahús 250 gramm
A főt húst a levesből kockákra vágjuk fel és konyhai robotban aprítsuk fel.


4.
paradicsomszósz 350 milliliter • Marhahúsleves recept 100 milliliter
Paradicsompürét adunk hozzá, és forraljuk.



7.
A tányérra egy adag tésztát teszünk és ráöntjük a mártásunkat.

Jó étvágyat!