RECEPTEK

Sütés nélküli karamellás krémes.

Sütés nélküli karamellás krémes.

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Lágy sütés nélküli karamellás sütemény amely biztosan fog ízleni az édesség kedvelőinek.

recept,recept fotó,habtejszín (30-33%),sűrített kondenzált cukrozott karamellás tej,Sütemények

Sütemények

Főzőcske

Adag

12

Adag tömege

229 g

Adag energiatartalma

650 kcal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Sütemények  

Hozzávalók

Hozzávalók

habfixáló

20

70

gramm

kcal

habtejszín (30-33%)

500

1555

milliliter

kcal

kristálycukor

2

121

evőkanál

kcal

porcukor

3

117

evőkanál

kcal

porcukor

3

59

teáskanál

kcal

sűrített kondenzált cukrozott karamellás tej

397

1330

gramm

kcal

teljes zsírtartalmú tej 3,5%

1

640

liter

kcal

vaj

150

1101

gramm

kcal

vajas száraz keksz

500

2450

gramm

kcal

vaníliás puding -por

100

355

gramm

kcal

 

Recept

1. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 1 liter  vaníliás puding -por 100 gramm  kristálycukor 2 evőkanál

A tej nagyobb részét egy fazékba öntjük, cukrot szórunk hozzá és felforraljuk. A maradék tejben a puding porokat jól összekeverjük majd hozzáöntjük az egészet a forró tejhez éssűrű pudingot főzzünk belőle. Hűlni hagyjuk.

A tej nagyobb részét egy fazékba öntjük,...

2. 

vaj 150 gramm  porcukor 3 evőkanál

A szobahőmérsékletű vajat cukorral habosra keverünk.

A szobahőmérsékletű vajat cukorral habosra...

3. 

Hozzákeverjük a vajat és lágy krémet keverünk ki.

Hozzákeverjük a vajat és lágy krémet...

4. 

vajas száraz keksz 500 gramm  sűrített kondenzált cukrozott karamellás tej 397 gramm

Egy torta formát ( 24 cm átmérőjű) kirakunk vajas háztartási keksszel. A karamellás sűr9tett tejet ( Salko) felmelegítjük és leöntjük vele az elkészített kekszeket.

Egy torta formát ( 24 cm átmérőjű) kirakunk...

5. 

A tetejére megint egy sor kekszet rakunk.

A tetejére megint egy sor kekszet rakunk....

6. 

Majd ennek a tetejére egyenletesen rá visszük a pudingot.

Majd ennek a tetejére egyenletesen rá visszük a...

7. 

Újra egy sok kekszet rakunk rá.

Újra egy sok kekszet rakunk rá....

8. 

habtejszín (30-33%) 500 milliliter  porcukor 3 teáskanál  habfixáló 20 gramm

A tejszínt cukorral habosra verjük és szépen egyenletesen a sütemény tetejére kenjük. Az egészet ez után a hűtőbe rakjuk néhány órára.

A tejszínt cukorral habosra verjük és szépen...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés