RECEPTEK

Hamis krémes

Hamis krémes

Egyszerű krémes recept kekszből,pudingból, és tejszínhabból.

recept,recept fotó,vaníliás puding -por,szárazsütemény, világos,szárazsütemény, világos,habtejszín (30-33%),kakaós háztartási keksz,Sütemények,Sütés nélküli

Sütemények

Főzőcske

Adag

36

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

habfixáló30gramm
habtejszín (30-33%)750milliliter
kakaós háztartási keksz130gramm
kristálycukor150gramm
porcukor3evőkanál
szárazsütemény, világos390gramm
teljes zsírtartalmú tej 3,5%250milliliter
teljes zsírtartalmú tej 3,5%1liter
vaníliás puding -por200gramm

 

Recept

1. 

szárazsütemény, világos 260 gramm

A tepsire egy réteg kekszet helyezünk el.

2. 

vaníliás puding -por 200 gramm  teljes zsírtartalmú tej 3,5% 250 milliliter

Egy tálkában pudingport tejjel keverünk ki.

3. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 1 liter  kristálycukor 150 gramm

Egy lábasban felforraljuk a tejet. Amikor a tej felforrósodik, hozzáadjuk cukrot és az elkészített pudingpor keveréket. Állandó keverés mellett sűrű pudingot készítünk.

4. 

A pudingot ráöntjük az elkészített keksz rétegre és egyenletesen szétkenjük.

5. 

habtejszín (30-33%) 750 milliliter  habfixáló 30 gramm  porcukor 3 evőkanál

Tejszínhabot verünk fel tejszínből, fixálóból és cukorból.

6. 

A tejszínhabot szétkenjük a kihűlt pudingrétegre.

7. 

szárazsütemény, világos 130 gramm  kakaós háztartási keksz 130 gramm

Erre a rétegre újból egy réteg kekszet rakunk. Érdekes változatosság ha a krémest kakaós kekszből készítjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit