Nemzeti konyha
Több
RIZOTTÓ
Laskagombás rizottó
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
BORJÚHÚS
Borjú hús borral
TÉSZTÁK
Spagetti all'Amatriciana
PULYKAHÚS
Pulykamell barackkal és mozzarellával
HALAK
Boros ponyt
MARHAHÚS
Marhahús zellermártással
SERTÉSHÚS
Fehér boros sertés szelet
FALATKÁK
Sütőtök szuflé
Hermelin sajt boros tésztában
Spárgás rizottó
APRÓSÜTEMÉNY
Karácsonyi boros karikák
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés