Hermelin sajt boros tésztában

Egyszerű és gyors recept egy finom hermelín sajt elkészítéséhez.
recept,recept fotó,fehérbor, száraz,finomliszt,Hermelin sajt,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek ›Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 2 ?? | darab kcal | |
fehérbor, száraz | 50 41 | milliliter kcal | |
finomliszt | 2 105 | evőkanál kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal |
Recept
1.
fehérbor, száraz 50 milliliter • tyúk tojás 1 darab • finomliszt 2 evőkanál • só • Hermelin sajt 2 darab • napraforgó olaj
Lágy tésztát készítünk, tojásból, lisztből, borból és egy csipetnyi sóból. Ebbe a tésztába megforgatjuk a sajtot és gyorsan mindkét oldalról forró olajon megsütjük.

2.
Burgonyával vagy zöldség salátával tálaljuk.

Jó étvágyat!