szakacsreceptek.hu

Boros ponyt

    

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

ponty  burgonya 1000 gramm  hagyma 2 darab  fokhagyma 3 gerezd    ételízesítő  nemes babérlevél 3 darab  fehérbor, száraz 0.2 liter  víz

A zsiradékkal kikent sütőlapra, ráhelyezzük a besózott pontyot, körberakjuk karikákra vágott burgonyával és hagymakarikákkal, illetve fokhagyma gerezdekkel. Ráhelyezünk néhány szelet vajat, lágyan megszórjuk ételízesítővel és felöntjük fehér borral és vízzel.

2. 

Közepes hőfokon besütjük 60 percig, sütés közben többször öntözzük a saját levével.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés