RECEPTEK

Boros ponyt

Boros ponyt

recept,recept fotó,ponty,burgonya,fehérbor, száraz,Halak,Gluténmentes ,Laktózmentes

Halak

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya1000gramm
fehérbor, száraz0.2liter
fokhagyma3gerezd
hagyma2darab
nemes babérlevél3darab
ponty-
-
víz-
ételízesítő-

 

Recept

1. 

ponty  burgonya 1000 gramm  hagyma 2 darab  fokhagyma 3 gerezd    ételízesítő  nemes babérlevél 3 darab  fehérbor, száraz 0.2 liter  víz

A zsiradékkal kikent sütőlapra, ráhelyezzük a besózott pontyot, körberakjuk karikákra vágott burgonyával és hagymakarikákkal, illetve fokhagyma gerezdekkel. Ráhelyezünk néhány szelet vajat, lágyan megszórjuk ételízesítővel és felöntjük fehér borral és vízzel.

2. 

Közepes hőfokon besütjük 60 percig, sütés közben többször öntözzük a saját levével.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés