Zöldséges lepény dióval

Lágy, zöldséges-diós lepények, amelyek minden igazi ínyencnek ízlik majd.
recept,recept fotó,cukkini,burgonya,dió,Húsnélküli ételek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 500 460 | gramm kcal | |
cukkini | 450 81 | gramm kcal | |
dió | 50 337 | gramm kcal | |
fehér bors, őrölt | ½ 8 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 50 174 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
répa | 150 68 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal |
Recept
1.
répa 150 gramm • cukkini 450 gramm
A sárgarépát megpucoljuk, és vastagan lereszeljük egy mélyebb tálba. A cukkinit meghámozzuk, eltávolítjuk a magokat és szintén vastagan lereszeljük.


3.
tyúk tojás 4 darab • só 1 teáskanál • fehér bors, őrölt ½ teáskanál
A burgonyát hozzáadjuk a zöldségekhez a tálba. Hozzáadjuk a tojást, sót és a fehér borsot. Összekeverjük.



6.
A kész lepényeket konyhai papírtörlőkre helyezzük, hogy felszívja a fölösleges olajat.

Jó étvágyat!