RECEPTEK

Tökből készült gnocchi pestóval

Tökből készült gnocchi pestóval

Ez a recept nem tartozik az egyszerűk közé, de az első megkóstolást követően biztosak lehetünk benne, hogy megéri a fáradtságot.

recept,recept fotó,hokaido tök,burgonya,Húsnélküli ételek,Laktózmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya400gramm
búzadara100gramm
hokaido tök600gramm
rétesliszt250gramm
2teáskanál
tojássárgája1darab
víz-

 

Recept

1. Tök főzése

hokaido tök 600 gramm

A tök húsát párán puhára főzzük. Majd egy tálkában pépesítjük.

2. 

burgonya 400 gramm   1 teáskanál

A burgonyát meghámozzuk és puhára főzzük. A főtt burgonyát is pépesítjük és hozzáadjuk a tökhöz. Sózzuk.

3. 

rétesliszt 250 gramm  búzadara 100 gramm  tojássárgája 1 darab

A burgonyás tökhöz hozzáadjuk a lisztet, búzadarát és a tojássárgáját. Az egészet jól összekeverjük.

4. 

A tésztából vékonyabb hengereket formálunk, amelyeket gnocchi formára vagdalunk.

5. 

víz   1 teáskanál

A gnocchit sós vízben főzzük, amíg a felszínre nem úsznak, ez kb 7 perc.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés