Tökből készült gnocchi pestóval

Ez a recept nem tartozik az egyszerűk közé, de az első megkóstolást követően biztosak lehetünk benne, hogy megéri a fáradtságot.
recept,recept fotó,hokaido tök,burgonya,Húsnélküli ételek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 400 368 | gramm kcal | |
búzadara | 100 361 | gramm kcal | |
hokaido tök | 600 240 | gramm kcal | |
rétesliszt | 250 890 | gramm kcal | |
só | 2 0 | teáskanál kcal | |
tojássárgája | 1 57 | darab kcal | |
víz | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
burgonya 400 gramm • só 1 teáskanál
A burgonyát meghámozzuk és puhára főzzük. A főtt burgonyát is pépesítjük és hozzáadjuk a tökhöz. Sózzuk.

3.
rétesliszt 250 gramm • búzadara 100 gramm • tojássárgája 1 darab
A burgonyás tökhöz hozzáadjuk a lisztet, búzadarát és a tojássárgáját. Az egészet jól összekeverjük.

4.
A tésztából vékonyabb hengereket formálunk, amelyeket gnocchi formára vagdalunk.

Jó étvágyat!