Burgonyalepény kukoricával

Tizennyolc darab nagyszerű lepény kukoricás ízzel.
recept,recept fotó,burgonya,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,Húsnélküli ételek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 1200 1104 | gramm kcal | |
finomliszt | 100 347 | gramm kcal | |
fokhagyma | 25 27 | gramm kcal | |
hagyma | 300 132 | gramm kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 285 266 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
só | 2 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 100 373 | gramm kcal |
Recept



4.
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 285 gramm • fokhagyma 25 gramm
Beleszórjuk a leszűrt konzerv csemegekukoricát és újra könnyedén mixereljük. Belekeverjük a préselt fokhagymát.

5.
tyúk tojás 4 darab • finomliszt 100 gramm • zsemlemorzsa 100 gramm
Hozzáadjuk a tojást, lisztet, zsemlemorzsát. Alaposan összekeverjük.

6.
Egy serpenyőbe forró olajjal belehelyezzük a lepényeket (egy lepényre kb 2-3 leveses kanál masszát). Mindkét oldalról megpirítjuk. Megpirítva ráhelyezzük a papír konyhatörlőre, hogy felszívja a felesleges olajat.

Jó étvágyat!