RECEPTEK

Felfújt Rigate tésztából gombával

Felfújt Rigate tésztából gombával

Tésztafelfújt gombával és sajttal, sütőben sütve. Isteni finom étel ebédre vagy vacsorára.

recept,recept fotó,tészta- Penne Rigate,gomba,Tészták

Tészták

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Tészták  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Mozzarella sajt150gramm
bazsalikom-
chili -
fehér bors, őrölt-
főzőtejszín150milliliter
gomba400gramm
hagyma80gramm
kapri2evőkanál
kemény sajt200gramm
napraforgó olaj-
-
tyúk tojás2darab
tészta- Penne Rigate150gramm
őrölt gyömbér-

 

Recept

1. 

tészta- Penne Rigate 150 gramm  gomba 400 gramm  hagyma 80 gramm    fehér bors, őrölt  chili   őrölt gyömbér  kemény sajt 200 gramm  Mozzarella sajt 150 gramm  kapri 2 evőkanál  tyúk tojás 2 darab  főzőtejszín 150 milliliter

Egy lábosban forrásban lévő vízzel a tésztát majdnem puhára főzzük (15 perc). A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, gőzfőzőben megpároljuk, vagy serpenyőben megpároljuk. A tésztát összekeverjük a gombával és az apróra vágott hagymával, sózzuk, adjunk hozzá fehérborsot, csipetnyi chili paprikát és őrölt gyömbért. A sajtot kisebb kockákra vágjuk, és összekeverjük a kapribogyóval, a tojással és a főzőtejszínnel. Az egészet a tésztához adujuk.

2. 

napraforgó olaj

Az elkészített keveréket egy olajozott tepsibe öntjük. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra, és süssük a tészta felfújtat körülbelül 40 percig.

3. 

bazsalikom

A bazsalikomot megmossuk, leveleit apróra vágjuk, és megszórjuk vele a kész finomságot.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés