RECEPTEK

Pizza

Kitűnő pizza olasz szakács receptje alapján.

recept,recept fotó,finomliszt,paradicsomszósz,sonka,gomba,Sós sütemények,Pizza,Olasz receptek

Sós sütemények

Olasz receptek

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Edámi sajt-
finomliszt1kilogramm
fokhagyma-
friss élesztő42gramm
gomba-
hagyma-
mirelit zöldség (répa, borsó, kukorica)-
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású-
napraforgó olaj4evőkanál
napraforgó olaj-
paradicsomszósz500gramm
sonka-
szardínia olajban-
szurokfű (oregánó)-
1evőkanál
víz600milliliter

 

Recept

1. 

finomliszt 1 kilogramm   1 evőkanál  friss élesztő 42 gramm  napraforgó olaj 4 evőkanál  víz 600 milliliter

Lisztből, sóból, élesztőből, olajból és langyos vízből tésztát készítünk, amelyet meleg helyen kelni hagyunk.

2. 

napraforgó olaj  fokhagyma  paradicsomszósz 500 gramm

A tésztát 4 részre osztjuk. A tepsit olajjal megkenjük, és a tészta egyik részét vékonyra nyújtjuk. A tészta nyújtását végezhetjük liszttel meghintett gyúródeszkán, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A tetejét megkenjük préselt foghagymával és paradicsom pürével.

3. 

sonka  szardínia olajban  morzsolt csemegekukorica vákuumzárású  mirelit zöldség (répa, borsó, kukorica)  gomba  hagyma  Edámi sajt  szurokfű (oregánó)

A tésztára különböző alapanyagokat rakunk, az szerint, milyen pizzát szeretnénk megsütni (sonkás, halas, kukoricás, zöldséges, gombás, hagymás,...) majd megszórjuk reszelt sajttal és oreganóval majd előmelegített sütőben 200°C kb 20-25 percig sütjük.

4. 

A pizzát melegen szeletekre vágva tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit