RECEPTEK

Aglio e Olio spagetti

Aglio e Olio spagetti

Hagyományos olasz spagetti fokhagymával és olajjal. Fekete borssal, sóval, és chillivel ízesítve.

recept,recept fotó,tészta- Spagetti,fokhagyma,olivaolaj,petrezselyem zöldje,friss csilipaprika,Tészták,Olasz receptek,Laktózmentes

Tészták

Olasz receptek

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt-
fokhagyma4gerezd
friss csilipaprika-
olivaolaj50milliliter
petrezselyem zöldje-
1teáskanál
-
tészta- Spagetti200gramm
víz1.5liter

 

Recept

1. 

tészta- Spagetti 200 gramm  víz 1.5 liter   1 teáskanál

A spagettit megfőzzük (az utasítás szerint) sós vízben kb 5 percig.

2. 

fokhagyma 4 gerezd

A fokhagyma gerezdeket vékony szeletekre vágjuk.

3. 

olivaolaj 50 milliliter

Közepes lángon lassan ropogósra sütjük a fokhagymát.

4. 

A spagettit leszűrjük.

5. 

friss csilipaprika  fekete bors, őrölt 

Leszűrés után a spagettit egy száraz fazékba rakjuk, hozzáadjuk az olajat, fokhagymát, chillit, fekete borsot, sót, és óvatosan megkeverjük.

6. 

petrezselyem zöldje

A tálaláskor megszórjuk petrezselyemzöldjével.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit