Aglio e Olio spagetti

Hagyományos olasz spagetti fokhagymával és olajjal. Fekete borssal, sóval, és chillivel ízesítve.
recept,recept fotó,tészta- Spagetti,fokhagyma,olivaolaj,petrezselyem zöldje,friss csilipaprika,Tészták,Olasz receptek,Laktózmentes
Tészták
Olasz receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
fokhagyma | 4 22 | gerezd kcal | |
friss csilipaprika | 0 ?? | kcal | |
olivaolaj | 50 440 | milliliter kcal | |
petrezselyem zöldje | 0 ?? | kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tészta- Spagetti | 200 726 | gramm kcal | |
víz | 1.5 0 | liter kcal |
Recept
1.
tészta- Spagetti 200 gramm • víz 1.5 liter • só 1 teáskanál
A spagettit megfőzzük (az utasítás szerint) sós vízben kb 5 percig.



4.
A spagettit leszűrjük.

5.
friss csilipaprika • fekete bors, őrölt • só
Leszűrés után a spagettit egy száraz fazékba rakjuk, hozzáadjuk az olajat, fokhagymát, chillit, fekete borsot, sót, és óvatosan megkeverjük.


Jó étvágyat!