RECEPTEK

Sült sertésoldalas

Sült sertésoldalas

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Sütéshez egy kicsit soványabb hús a legalkalmasabb.A sült oldalas akkor a legfinomabb, ha egy kívül ropogós, belül vaj puha, szaftosan csontról leomló húst kapunk.

recept,recept fotó,sertésoldalas,fokhagyma,Sertéshús,Laktózmentes ,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fokhagyma6gerezd
piros paprika, őrölt2teáskanál
sertésoldalas1200gramm
2teáskanál
víz400milliliter

 

Recept

1. 

sertésoldalas 1200 gramm

A hús mossuk meg, kicsontozókéssel csontoljuk ki.

A hús mossuk meg, kicsontozókéssel csontoljuk...

2. 

 2 teáskanál  piros paprika, őrölt 2 teáskanál  fokhagyma 6 gerezd  víz 200 milliliter

Sózzuk, és kenjük meg őrölt pirospaprikával minden oldalát. Tepsibe tesszük és a felületét zúzott fokhagymával bedörzsöljük. Felöntjük vízzel, lezárjuk a tepsit és 45 percig sütjük.

Sózzuk, és kenjük meg őrölt pirospaprikával...

3. 

víz 200 milliliter

45 perc után pótoljuk az elpárolgott vizet, és lefedve további 45 percig sütjük.

45 perc után pótoljuk az elpárolgott vizet, és...

4. 

A megsült sertésoldalast szeletekre vágjuk és már tálalhatjuk is.

A megsült sertésoldalast szeletekre vágjuk és...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés