RECEPTEK

Fokhagymás- paprikás sertésoldalas

Fokhagymás- paprikás sertésoldalas

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Ez, a nem éppen a legegészségesebb :) finomság, mustárral megkent szeletelve és friss kenyérrel ízlik a legjobban, .

recept,recept fotó,sertésoldalas,fokhagyma,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fokhagyma8gerezd
piros paprika, őrölt1.5evőkanál
sertésoldalas800gramm
2teáskanál
víz2.5liter

 

Recept

1. 

sertésoldalas 800 gramm  víz 2.5 liter   2 teáskanál

Ehhez az ételhez szép sertésoldalast választunk, lehetőleg csont nélkül. Ha csonttal vásárolunk, akkor főzés után a csontokat könnyen elválaszthatjuk .
Mossuk meg a húst, tegyük egy edénybe sós vízzel. Lefedve főzzük kb. 1,5 órát (ha meg puhul, könnyen bele lehet szúrni egy villával egészen a közepéig).

Ehhez az ételhez szép sertésoldalast...

2. 

fokhagyma 8 gerezd

Egy tányérra szedjük ki a megfőtt sertésoldalast, eltávolítjuk belőle az esetleges csontokat, és az egészet jól megkenjük a préselt fokhagymával.

Egy tányérra szedjük ki a megfőtt...

3. 

piros paprika, őrölt 1.5 evőkanál

Az oldalast jól megszórjuk őrölt pirospaprikával és óvatosan sóval. Hagyjuk kihűlni és hűtőszekrénybe rakjuk. Jól lehűtve szeleteljük és tálaljuk.

Az oldalast jól megszórjuk őrölt...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés