szakacsreceptek.hu

Alufóliában sült sertéshús

    

Illatos hús krumplival és sampinyonnal. Egyszerű az elkészítése és a tálalása.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
burgonya600gramm
fokhagyma6gerezd
hagyma120gramm
napraforgó olaj4evőkanál
piros paprika, őrölt-
sampinyon (konzerv)120gramm
sertéshús- szelet4darab
-
víz150milliliter

1. 

burgonya 600 gramm  sertéshús- szelet 4 darab  fokhagyma 6 gerezd  hagyma 120 gramm

A krumplit meghámozzuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. A sertés szeleteket enyhén kiklopfoljuk. A hagymát és fokhagymát megpucoljuk, a hagymát karikákra a fokhagymát szeletekre vágjuk.

2. 

napraforgó olaj 4 evőkanál    piros paprika, őrölt

Elkészítünk 4 nagy alufólia darabot, és mindegyikre egy pici olajat csepegtetünk, ráhelyezzük a krumplit, hagymát, sózzuk, majd a krumplira rátesszük a sertés szeletet. A húst enyhén megsózzuk, és meghintjük piros paprikával, és minden szeletre egy fokhagyma karika kerül...

3. 

sampinyon (konzerv) 120 gramm

... majd egyenletesen rárakjuk a sampinyont.

4. 

víz 150 milliliter

Az alufóliából zárt csomagokat készítünk, és sütőlapra tesszük, majd felöntjük vízzel. 60 percig 220-250°C sütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés