RECEPTEK

Füstölt hús zöldborsófőzelékkel párolóedényben

Füstölt hús zöldborsófőzelékkel párolóedényben

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Egyszerűen elkészített ízletes ebéd a finom füstölt hússal.

recept,recept fotó,borsó,füstölthús ,fokhagyma,Sertéshús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

borsó

1000

760

gramm

kcal

fokhagyma

0

??

kcal

füstölthús

400

1080

gramm

kcal

0

??

kcal

zsírszegény tej 1,5%

2

96

deciliter

kcal

 

Recept

1. A zöldborsó és a füstölt hús párolása

borsó 1000 gramm  füstölthús  400 gramm

A pároló edény alsó edényébe belleszórjuk a fagyasztott vagy friss borsót. Az edény felső részébe behelyezzük a füstölt húst. A párolás időpontját 40 percre állítjuk. 30 percig pároljuk az egészet. A párolás idejének lejárta után a tálat a zöldborsóval kivesszük, a húst pedig tovább pároljuk.

A pároló edény alsó edényébe belleszórjuk a...

2. 

zsírszegény tej 1,5% 2 deciliter    fokhagyma

A borsót egy fazékba öntjük, hozzáadunk tejet, ízlés szerint sót és préselt fokhagymát. Mindent összekeverünk. Ha ritkábbra szeretnénk a pürét, akkor megfelelő mennyiségben hozzáadhatunk főzetet, amely a pároló edény csepegtető táljában keletkezett.

A borsót egy fazékba öntjük, hozzáadunk...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés