szakacsreceptek.hu

Spenót főzelék mirelit spenótból

     

Hagyományosan a spenót főzeléket főtt krumplival és tükörtojással tálaljuk.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Fokhagymag
Kukoricakeményítő1teáskanál
Mirelit spenót450gramm
1teáskanál
Tyúk tojás1darab
Zsírszegény tej 1,5%100milliliter

1. A spenót kiolvasztása

mirelit spenót 450 g   1 TK

A mirelit spenótot egy fazékba helyezzük, hozzáadjuk a sót és lassú melegítéssel kiolvasztjuk.

A spenót kiolvasztása

2. Sűrűsítés és ízesítés

kukoricakeményítő 1 TK  tyúk tojás 1 db  fokhagyma  zsírszegény tej 1,5% 100 ml

Tejben kukorica keményítőt és egy tojást keverünk szét. Ezt a spenótba öntjük és felforraljuk. Foghagymával ízesítjük, esetleg sózzuk.

Sűrűsítés és ízesítés

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés