szakacsreceptek.hu

Spenót főzelék mirelit spenótból

    

Hagyományosan a spenót főzeléket főtt krumplival és tükörtojással tálaljuk.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
fokhagyma-
kukoricakeményítő1teáskanál
mirelit spenót450gramm
1teáskanál
tyúk tojás1darab
zsírszegény tej 1,5%100milliliter

1. A spenót kiolvasztása

mirelit spenót 450 gramm   1 teáskanál

A mirelit spenótot egy fazékba helyezzük, hozzáadjuk a sót és lassú melegítéssel kiolvasztjuk.

A spenót kiolvasztása

2. Sűrűsítés és ízesítés

kukoricakeményítő 1 teáskanál  tyúk tojás 1 darab  fokhagyma  zsírszegény tej 1,5% 100 milliliter

Tejben kukorica keményítőt és egy tojást keverünk szét. Ezt a spenótba öntjük és felforraljuk. Foghagymával ízesítjük, esetleg sózzuk.

Sűrűsítés és ízesítés

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés