RECEPTEK

Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.

Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.

Ízletes füstölt csirke egészséges zöldborsóval.

recept,recept fotó,füstöt csirkecomb,borsó,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

borsó600gramm
fokhagyma1gerezd
füstöt csirkecomb2darab
1teáskanál
zsírszegény tej 1,5%1deciliter

 

Recept

1. Csirkecomb pároló edényben.

füstöt csirkecomb 2 darab

A combokat vízzel leöblítjük és behelyezzük a pároló edény alsó edényébe.

2. Borsó a pároló edényben

borsó 600 gramm

A borsót átmossuk és beöntjük a pároló második edényébe. Beállítjuk a párolás idejét 30 percre.

3. A zöldborsófőzelék elkészítése

 1 teáskanál  fokhagyma 1 gerezd  zsírszegény tej 1,5% 1 deciliter

A borsót a párolás után átöntjük egy mélyebb edénybe, hozzáöntjük a főzetet amely az edényben keletkezett. Bot mixer segítségével jól összekeverjük, hozzáadunk sót, préselt fokhagymát és egy kis meleg tejet.

4. 

Tálaljuk. A füstölt csirkecombot zöldborsófőzelékkel, friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit