Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
![Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000139/img_hu_4x3/fustolt-csirkecomb-zoldborso-fozelekkel-parolo-edenyben-elkeszitve_00180.jpg)
Ízletes füstölt csirke egészséges zöldborsóval.
recept,recept fotó,füstöt csirkecomb,borsó,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Szezonális receptek,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
borsó | 600 | gramm | |
fokhagyma | 1 | gerezd | |
füstöt csirkecomb | 2 | darab | |
só | 1 | teáskanál | |
zsírszegény tej 1,5% | 1 | deciliter |
Recept
1. Csirkecomb pároló edényben.
füstöt csirkecomb 2 darab
A combokat vízzel leöblítjük és behelyezzük a pároló edény alsó edényébe.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000139/small/udene-kuracie-stehna.jpg)
2. Borsó a pároló edényben
borsó 600 gramm
A borsót átmossuk és beöntjük a pároló második edényébe. Beállítjuk a párolás idejét 30 percre.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000139/small/3.JPG.jpg)
3. A zöldborsófőzelék elkészítése
só 1 teáskanál • fokhagyma 1 gerezd • zsírszegény tej 1,5% 1 deciliter
A borsót a párolás után átöntjük egy mélyebb edénybe, hozzáöntjük a főzetet amely az edényben keletkezett. Bot mixer segítségével jól összekeverjük, hozzáadunk sót, préselt fokhagymát és egy kis meleg tejet.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000139/small/5.JPG.jpg)
4.
Tálaljuk. A füstölt csirkecombot zöldborsófőzelékkel, friss kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat!