Töltött grillezett csirkemell

Szaftos csirke mellek egyszerű sajtos és sonkás töltelékkel, amelyet nem csak a természetben grillen készíthetünk el, hanem otthon is egy grill serpenyőben.
recept,recept fotó,csirkemell,sertés sonka,Ementáli sajt,Csirkehús,Nyári grill receptek,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | 0 ?? | kcal | |
csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
grill fűszerkeverék | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
sertés sonka | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal |
Recept
1. Hús elkészítése
csirkemell 500 gramm • só • sertés sonka • Ementáli sajt
A csirke melleket részben félbevágjuk, úgy hogy minél nagyobb szelet jöjjön létre. Könnyedén klopfoljuk, sózzuk, majd minden szeletre 2 szelet sonkát helyezünk, és a közepébe egy szelet sajtot.

2.
piros paprika, őrölt • grill fűszerkeverék
A sonkát a húsban úgy tekerjük be, hogy a sajtot teljesen betakarja, majd a csirkehúsból konyha cérna segítségével batyut készítünk. A batyukat megszórjuk őrölt pirospaprikával és grill fűszersóval.


4.
A batyukat a grillezés alatt fedővel letakarhatjuk, hogy gyorsabban átsüljön.

5.
Tálalás előtt a cérnát eltávolítjuk, és felszeleteljük a húst.

Jó étvágyat!