Spenóttal töltött csirketekercsek

Feltűnő és egyszerű étel egészséges zöldségekkel, amely szem szájnak ingere.
recept,recept fotó,spenótlevél, friss,csirkemell,Gouda sajt,Csirkehús,,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Gouda sajt | 150 534 | gramm kcal | |
csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
fekete bors, egész | 0 ?? | kcal | |
fokhagyma | 1 6 | gerezd kcal | |
grill fűszerkeverék | 0 ?? | kcal | |
hagyma | ½ ?? | darab kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
spenótlevél, friss | 125 42 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 150 332 | milliliter kcal |
Recept


3.
fokhagyma 1 gerezd • só • fekete bors, egész
A hagymához hozzáadjuk a spenótot, préselt foghagymát, sózzuk, borsozzuk. A spenót egy kis levet enged, néhány percig párolni hagyjuk, hogy a leve elpárologjon.

4.
csirkemell 500 gramm • grill fűszerkeverék
A megmosott csirkemelleket szeletekre vágjuk, és grillfűszerrel megszórjuk. A szeletekre egyenletesen rátesszük a spenótot.


6.
Serpenyőbe egy kis vajat teszünk, és a tekercseket aranysárgára pirítjuk.

7.
víz 150 milliliter
A tekercseket ráhelyezzük egy sütőlapra, felöntjük vízzel, és 15 percig sütjük.

Jó étvágyat!