RECEPTEK

Dagadóból készült fasírt

Dagadóból készült fasírt

Finom szaftos fasírt. Főt burgonyával tálaljuk.

recept,recept fotó,sertésoldalas,hagyma,fokhagyma,Sertéshús,ActiFry 2v1 receptek,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Sertéshús

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt½teáskanál
finomliszt40gramm
fokhagyma6gerezd
hagyma200gramm
sertésoldalas800gramm
1teáskanál
tyúk tojás1darab
zsemlemorzsa40gramm

 

Recept

1. 

sertésoldalas 800 gramm

A sertésoldalast megmossuk, felvágjuk és daráljuk le.

2. 

hagyma 200 gramm

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és ledaráljuk.

3. 

finomliszt 40 gramm  zsemlemorzsa 40 gramm  tyúk tojás 1 darab  fokhagyma 6 gerezd   1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál

A húst a hagymával összekeverjük, adjunk hozzá lisztet, szemlemorzsát, tojást, préselt fokhagymát, sót és borsot. Alaposan összekeverjük.

4. 

A masszából kerek golyókat formálunk.

5. 

Süthetjük Actifry 2 az1 fritőzben is, a 2 az 1 Halak programon. Az egyik oldaláról 8 percig sütjük a másik oldaláról 6 percig sütjük. A fritőzben zsiradék hozzáadása nélkül süthetjük ki a fasírtot. Szintén zsiradék nélkül süthetjük a sütőben. A sütőedényt kibéleljük sütőpapírral és 200°C 30 percig sütjük.

6. 

A fasírt nagyon finom lesz .

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés