Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Omlett ropogós tortillában
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Karfiolos tejfölös majonézes saláta
MARHAHÚS
Burgonyás hús
FALATKÁK
Sonkás mini pizza
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sajtos fokhagyma leves
Sült töltött káposzta
Rakott karfiol túróval
Sütőtök szuflé
Falusi lángos
Töltött pogácsa
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés