Nemzeti konyha
Több
TÉSZTÁK
Pikáns tészta tonhallal
Felfújt Rigate tésztából gombával
FALATKÁK
Lazacos sajtos rétes
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Kenyér sajtos tojásban
MARHAHÚS
Füstölt marhanyelv sajtos- fokhagymás tésztában
Virsli leveles tésztában
CSIRKEHÚS
Palacsinta májpástétommal
Sült tészta spenóttal és szalonnával
Tonhalas csigák leveles tésztából
HALAK
Pangasius leveles tésztában áfonyával
Sonkás pizzás háromszög
SERTÉSHÚS
Húsos-zöldséges rétes leveles tésztából
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés