RECEPTEK

Gombamártás knédlivel

Gombamártás knédlivel

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

A knédlivel tálalt gombamártás, kitűnő, gyors és hús nélküli ebéd.

recept,recept fotó,gomba,Főzelékek és mártások,

Főzelékek és mártások

Főzőcske

Adag

4

Adag tömege

311 g

Adag energiatartalma

282 kcal

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

finomliszt

20

70

gramm

kcal

főzőtejszín

200

320

milliliter

kcal

gomba

500

80

gramm

kcal

hagyma

80

36

gramm

kcal

olivaolaj

4

528

evőkanál

kcal

1

0

teáskanál

kcal

víz

5

0

evőkanál

kcal

víz

100

0

milliliter

kcal

zsírszegény tej 1,5%

200

96

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

hagyma 80 gramm  olivaolaj 4 evőkanál   1 teáskanál  víz 5 evőkanál  gomba 500 gramm  víz 100 milliliter  zsírszegény tej 1,5% 200 milliliter  főzőtejszín 200 milliliter  finomliszt 20 gramm

Megtisztítjuk a hagymát, apróra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, hozzáadunk sót, néhány kanál vizet, majd 5 percen keresztül pároljuk. A gombát megmossuk, szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, megszórjuk paprikával, felöntjük vízzel és 10 percig pároljuk. A tálban összekeverjük a tejet, a tejfölt és a lisztet, ráöntjük a gombára és a mártást sűrűre főzzük.

Megtisztítjuk a hagymát, apróra vágjuk,...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés