szakacsreceptek.hu

Póréhagyma felfújt sampinyon gombával és tofuval

    

Ízletes húsmentes étel póréhagymával és sampinyon gombával.

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
gomba300gramm
olivaolaj-
piros paprika200gramm
póréhagyma400gramm
rétesliszt150gramm
-
tofu, fehér180gramm
tyúk tojás3darab
zsírszegény tej 1,5%300milliliter

1. A gomba elkészítése

gomba 300 gramm  olivaolaj

A sampinyonokat egy csepp olajon letakarva kb. 7 percig pároljuk.

A gomba elkészítése

2. Póréhagyma elkészítése

póréhagyma 400 gramm

Ugyanabban a serpenyőben pároljuk a karikákra vágott póréhagymát (kb 3 db.).

Póréhagyma elkészítése

3. A tészta elkészítése

tyúk tojás 3 darab  zsírszegény tej 1,5% 300 milliliter  rétesliszt 150 gramm

Egy tálban felverjük a tojást, tejet és a lisztet.

A tészta elkészítése

4. Hozzávalók hozzáadása

piros paprika 200 gramm  tofu, fehér 180 gramm

A tésztába belekeverjük az apróra vágott piros paprikát, a kockákra vágott tofut, a párolt póréhagymát és a sampinyonokat.

Hozzávalók hozzáadása

5. Sütőformába öntés

Az egészet jól átkeverjük, sózzuk és beleöntjük egy kisebb sütőformába. kb 180°C-on 40 percig sütjük.

Sütőformába öntés

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés