RECEPTEK

Póréhagyma felfújt sampinyon gombával és tofuval

Póréhagyma felfújt sampinyon gombával és tofuval

Ízletes húsmentes étel póréhagymával és sampinyon gombával.

recept,recept fotó,gomba,póréhagyma,tyúk tojás,tofu, fehér,Húsnélküli ételek,,Vegetáriánus receptek,Szezonális receptek

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

gomba300gramm
olivaolaj-
piros paprika200gramm
póréhagyma400gramm
rétesliszt150gramm
-
tofu, fehér180gramm
tyúk tojás3darab
zsírszegény tej 1,5%300milliliter

 

Recept

1. A gomba elkészítése

gomba 300 gramm  olivaolaj

A sampinyonokat egy csepp olajon letakarva kb. 7 percig pároljuk.

2. Póréhagyma elkészítése

póréhagyma 400 gramm

Ugyanabban a serpenyőben pároljuk a karikákra vágott póréhagymát (kb 3 db.).

3. A tészta elkészítése

tyúk tojás 3 darab  zsírszegény tej 1,5% 300 milliliter  rétesliszt 150 gramm

Egy tálban felverjük a tojást, tejet és a lisztet.

4. Hozzávalók hozzáadása

piros paprika 200 gramm  tofu, fehér 180 gramm

A tésztába belekeverjük az apróra vágott piros paprikát, a kockákra vágott tofut, a párolt póréhagymát és a sampinyonokat.

5. Sütőformába öntés

Az egészet jól átkeverjük, sózzuk és beleöntjük egy kisebb sütőformába. kb 180°C-on 40 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés