Póréhagyma felfújt sampinyon gombával és tofuval

Ízletes húsmentes étel póréhagymával és sampinyon gombával.
recept,recept fotó,gomba,póréhagyma,tyúk tojás,tofu, fehér,Húsnélküli ételek,,Vegetáriánus receptek
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
| gomba | 300 48 | gramm kcal | |
| olivaolaj | 0 ?? | kcal | |
| piros paprika | 200 58 | gramm kcal | |
| póréhagyma | 400 184 | gramm kcal | |
| rétesliszt | 150 534 | gramm kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| tofu, fehér | 180 152 | gramm kcal | |
| tyúk tojás | 3 264 | darab kcal | |
| zsírszegény tej 1,5% | 300 144 | milliliter kcal |
Recept
1. A gomba elkészítése
A sampinyonokat egy csepp olajon letakarva kb. 7 percig pároljuk.

2. Póréhagyma elkészítése
póréhagyma 400 gramm
Ugyanabban a serpenyőben pároljuk a karikákra vágott póréhagymát (kb 3 db.).

3. A tészta elkészítése
tyúk tojás 3 darab • zsírszegény tej 1,5% 300 milliliter • rétesliszt 150 gramm
Egy tálban felverjük a tojást, tejet és a lisztet.

4. Hozzávalók hozzáadása
piros paprika 200 gramm • tofu, fehér 180 gramm
A tésztába belekeverjük az apróra vágott piros paprikát, a kockákra vágott tofut, a párolt póréhagymát és a sampinyonokat.

5. Sütőformába öntés
Az egészet jól átkeverjük, sózzuk és beleöntjük egy kisebb sütőformába. kb 180°C-on 40 percig sütjük.

Jó étvágyat!























