Tofu savanyú káposztával

Vegetáriánus szegedi gulyás tofuból. Klasszikus knédlivel tálaljuk.
recept,recept fotó,tofu, fehér,kovászos káposzta,Húsnélküli ételek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
| fekete bors, őrölt | ½ 9  | teáskanál kcal  | |
| hagyma | 100 44  | gramm kcal  | |
| kovászos káposzta | 500 100  | gramm kcal  | |
| kukoricakeményítő | 10 37  | gramm kcal  | |
| napraforgó olaj | 30 270  | milliliter kcal  | |
| natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 400 280  | gramm kcal  | |
| piros paprika, őrölt | 1 48  | evőkanál kcal  | |
| só | 0 ??  | kcal  | |
| tofu, fehér | 270 227  | gramm kcal  | |
| víz | 300 0  | milliliter kcal  | 
Recept
1.
hagyma 100 gramm • napraforgó olaj 30 milliliter
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.




5.
kovászos káposzta 500 gramm
...és az apróra vágott, lecsepegtetett és részben átmosott savanyú káposztát.


7.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 gramm • kukoricakeményítő 10 gramm
Joghurtban elkeverjük a kukorica keményítőt.

8.
A joghurtot hozzáöntjük a káposztához, elkeverjük...


Jó étvágyat!























