Tofu savanyú káposztával

Vegetáriánus szegedi gulyás tofuból. Klasszikus knédlivel tálaljuk.
recept,recept fotó,tofu, fehér,kovászos káposzta,Húsnélküli ételek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
kovászos káposzta | 500 100 | gramm kcal | |
kukoricakeményítő | 10 37 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 30 270 | milliliter kcal | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 400 280 | gramm kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 48 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tofu, fehér | 270 227 | gramm kcal | |
víz | 300 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
hagyma 100 gramm • napraforgó olaj 30 milliliter
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.




5.
kovászos káposzta 500 gramm
...és az apróra vágott, lecsepegtetett és részben átmosott savanyú káposztát.


7.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 gramm • kukoricakeményítő 10 gramm
Joghurtban elkeverjük a kukorica keményítőt.

8.
A joghurtot hozzáöntjük a káposztához, elkeverjük...


Jó étvágyat!