Halgolyók medvehagymával
Ínycsiklandó halból készített fasírozott, nagyon egészséges medvehagymával. Burgonyapürével tálaljuk.
recept,recept fotó,halfilé,medvehagyma,Halak,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
halfilé | 600 | gramm | |
medvehagyma | 60 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
tyúk tojás | 2 | darab | |
vöröshagyma | 60 | gramm | |
zsemlemorzsa | 40 | gramm |
Recept
2.
...majd apróra vágjuk.
3.
A halat úgy rakjuk egy tálba, hogy közben az ujjainkkal kicsit szétmorzsoljuk, és eltávolítjuk az esetleges szálkákat, amelyek benne maradhattak a halfilében (ez különösen akkor fontos, ha kisgyerekeknek szeretnénk adni az ételt).
4.
vöröshagyma 60 gramm • só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, sót és borsot.
7.
zsemlemorzsa 40 gramm
...hozzáadunk egy kis zsemlemorzsát. Újra összekeverjük és rövid ideig állni hagyjuk.
8.
A masszából golyócskákat formálunk, majd ráhelyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.
9.
25 percig 200°C fokon sütjük.
Jó étvágyat!