Juhtúrós, medvehagymás kernotto

Hús nélküli ebéd szemes tönkölybúza darából, póréhagymából, juhtúróból és medvehagymából.
recept,recept fotó,szemes tönkölybúza dara (kernotto),medvehagyma,juhtúró,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
481 g
Adag energiatartalma
609 kcal
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
juhtúró | 250 688 | gramm kcal | |
medvehagyma | 70 14 | gramm kcal | |
póréhagyma | 300 138 | gramm kcal | |
szemes tönkölybúza dara (kernotto) | 350 1194 | gramm kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tejföl (14-18%) | 250 400 | gramm kcal | |
víz | 700 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
víz 700 milliliter • só ½ teáskanál
....vizet öntünk hozzá. 15-20 percig főzzük, attól függően hogy jobban szét akarjuk e főzni a darát vagy kevésbé. Legjobb a finoman ropogós.


4.
...ezután kis karikákra. Hozzáadjuk a darához, összekeverjük és 3 percig együtt főzzük.


6.
...és a kernottohoz keverjük.


8.
...hozzáadjuk a darához...

9.
...összekeverjük. Még melegen azonnal fogyasztjuk.

Jó étvágyat!