Juhtúrós, medvehagymás kernotto

Hús nélküli ebéd szemes tönkölybúza darából, póréhagymából, juhtúróból és medvehagymából.
recept,recept fotó,szemes tönkölybúza dara (kernotto),medvehagyma,juhtúró,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
481 g
Adag energiatartalma
609 kcal
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
| juhtúró | 250 688  | gramm kcal  | |
| medvehagyma | 70 14  | gramm kcal  | |
| póréhagyma | 300 138  | gramm kcal  | |
| szemes tönkölybúza dara (kernotto) | 350 1194  | gramm kcal  | |
| só | ½ 0  | teáskanál kcal  | |
| tejföl (14-18%) | 250 400  | gramm kcal  | |
| víz | 700 0  | milliliter kcal  | 
Recept

2.
víz 700 milliliter • só ½ teáskanál
....vizet öntünk hozzá. 15-20 percig főzzük, attól függően hogy jobban szét akarjuk e főzni a darát vagy kevésbé. Legjobb a finoman ropogós.


4.
...ezután kis karikákra. Hozzáadjuk a darához, összekeverjük és 3 percig együtt főzzük.


6.
...és a kernottohoz keverjük.


8.
...hozzáadjuk a darához...

9.
...összekeverjük. Még melegen azonnal fogyasztjuk.

Jó étvágyat!






















