szakacsreceptek.hu

Lazac steak

     

A lazac egy kedvelt halfajta, kitűnő az íze és a húsa tápértékben gazdag. Elkészítése nagyon egyszerű, a kezdő szakácsok is megbirkóznak vele.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:   

 

 
 

1. 

NO TITLE 500 g  fehér bors, őrölt 

A lazac húst 200-250 grammos szeletekre vágjuk. Sózzuk, fűszerezzük és egy kevés olajon pirítjuk. Először azt az oldalát sütjük, amelyen a bőr van, majd 5 perc után megfordítjuk. Nem sütjük túl sokáig, mert abban az esetben a hús kiszárad.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés