Ropogós rántott brokkoli
recept,recept fotó,brokkoli,tyúk tojás,Húsnélküli ételek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
—
Az elkészítés ideje
—
Nehézség
alacsony
1. A brokkoli elkészítése
Egy nagy fazékban forraljunk vizet, és a rózsákra szedett brokkolit pároljuk majdnem puhára.
2. A brokkoli panírozása
finomliszt • tyúk tojás • zsemlemorzsa
A brokkolikat forgassuk meg lisztben, felvert tojásban és szemlemorzsában.
3. Sütés
Egy lábosban forrósítsuk fel az olajat, tegyük bele a bundázott zöldséget, és süsük szép pirosra minden oldalát.
4. Tálalás
Burgonyával, tartármártással vagy joghurtos dresszinggel tálaljuk.
Jó étvágyat!
brokkoli | - | ||
finomliszt | - | ||
fritőzolaj | - | ||
só | - | ||
tyúk tojás | - | ||
zsemlemorzsa | - |