Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sajtos fokhagyma leves
GOMBALEVESEK
Laskagomba leves csipetkével
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
TÉSZTÁK
Spagetti brokkoli szósszal
SERTÉSHÚS
Pikáns szegedi gulyás
Zöldségleves répával és zöldborsóval
Brokkoli leves zeller galuskával
Gombaleves szárított gombából
Levesbetét grízgaluska
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
Fokhagyma leves krumplival
Zöldségleves
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés