Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
Zöldségleves répával és zöldborsóval
Levesbetét grízgaluska
Zöldségleves
Brokkoli leves zeller galuskával
TÉSZTÁK
Spagetti brokkoli szósszal
GOMBALEVESEK
Laskagomba leves csipetkével
Sajtos fokhagyma leves
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
SERTÉSHÚS
Pikáns szegedi gulyás
Gombaleves szárított gombából
SÜTEMÉNYEK
Mákos krémes
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Medvehagymás tojásos kenő
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
BEFŐTTEK
Fagyasztott medvehagyma
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Burgonyakása
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Húsgombócok knédlivel és mártással
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Krumplilepény
Gombakrémleves
ÉDES ÉTELEK
Zabpehely felfújt
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tojás rántotta
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit