szakacsreceptek.hu

Hagymás borjúmáj

    

A májról sok fajta vélemény van. Valaki nem szereti mert a máj tisztítja a toxinokat, az viszont igaz hogy a máj nagyon sok fajta hasznos tápanyagot tartalmaz. A vásárlásnál figyeljünk mindig oda hogy honnét származik a termék. És aki szereti a májat az elkészíti és aki nem az ...

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

közepes

 

 

 
 
borjúmáj400gramm
fekete bors, őrölt-
hagyma300gramm
napraforgó olaj4evőkanál
-

1. 

borjúmáj 400 gramm

Tisztítsuk meg a májat.

2. 

És szeleteljük fel a májat kb 0,5 - 1 cm.

3. 

hagyma 300 gramm  napraforgó olaj 4 evőkanál

A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel. És olajon...

4. 

....pirítjuk meg ( kb 10 percig).

5. 

fekete bors, őrölt

Hozzáadjuk a májat, borsozzuk és 4 percig közepes lángon pirítjuk.

6. 

Megfordítjuk a májat és a másik oldalán is pirítjuk 2-4 percig. A máj így finom lesz, puha és lágy.

7. 

A végen megsózzuk és friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés