Hagymás borjúmáj

A májról sok fajta vélemény van. Valaki nem szereti mert a máj tisztítja a toxinokat, az viszont igaz hogy a máj nagyon sok fajta hasznos tápanyagot tartalmaz. A vásárlásnál figyeljünk mindig oda hogy honnét származik a termék. És aki szereti a májat az elkészíti és aki nem az ...
recept,recept fotó,hagyma,borjúmáj,Borjúhús,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Borjúhús
Hozzávalók
Hozzávalók
borjúmáj | 400 560 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
hagyma | 300 132 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 4 540 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
És szeleteljük fel a májat kb 0,5 - 1 cm.

3.
hagyma 300 gramm • napraforgó olaj 4 evőkanál
A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel. És olajon...

4.
....pirítjuk meg ( kb 10 percig).


6.
Megfordítjuk a májat és a másik oldalán is pirítjuk 2-4 percig. A máj így finom lesz, puha és lágy.


Jó étvágyat!