Zöldségleves répával és zöldborsóval

Gyorsan elkészíthető, egyszerű leves finom grízgaluskával.
recept,recept fotó,répa,borsó,Zöldséglevesek
Zöldséglevesek
Hozzávalók
Hozzávalók
Levesbetét grízgaluska recept | 0 ?? | kcal | |
Natur zöldséges só | 1 15 | teáskanál kcal | |
borsó | 300 228 | gramm kcal | |
búzadara | 0 ?? | kcal | |
répa | 250 113 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
vaj | 25 184 | gramm kcal | |
víz | 2 0 | liter kcal |
Recept
1.
tyúk tojás 1 darab • búzadara
Tojásból, grízből grízgaluska tésztát készítünk. 10 percig álni hagyjuk.

2.
víz 1 liter • Natur zöldséges só 1 teáskanál • Levesbetét grízgaluska recept
A sós vizet felforraljuk és egy teáskanál segítségével galuskákat szaggatunk ki és forró vízben megfőzzük.

3.
répa 250 gramm • vaj 25 gramm • só 1 teáskanál
A répát megpucoljuk, megmossuk és karikákra szeleteljük fel. Vajon 5 percig pirítjuk, sózzuk.



Jó étvágyat!