szakacsreceptek.hu

Zöldségleves répával és zöldborsóval

    

Gyorsan elkészíthető, egyszerű leves finom grízgaluskával.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Levesbetét grízgaluska recept-
Natur zöldséges só1teáskanál
borsó300gramm
búzadara-
répa250gramm
1teáskanál
tyúk tojás1darab
vaj25gramm
víz2liter

1. 

tyúk tojás 1 darab  búzadara

Tojásból, grízből grízgaluska tésztát készítünk. 10 percig álni hagyjuk.

2. 

víz 1 liter  Natur zöldséges só 1 teáskanál  Levesbetét grízgaluska recept

A sós vizet felforraljuk és egy teáskanál segítségével galuskákat szaggatunk ki és forró vízben megfőzzük.

3. 

répa 250 gramm  vaj 25 gramm   1 teáskanál

A répát megpucoljuk, megmossuk és karikákra szeleteljük fel. Vajon 5 percig pirítjuk, sózzuk.

4. 

víz 1 liter

Hozzáadunk forró vizet és további 10 percig főzzük ( amíg a répa megpuhul ).

5. 

borsó 300 gramm

Hozzáadjuk a friss zöldborsót és még 5 percig főzzük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés