Káposztasaláta almával és banánnal
Nagyszerű saláta tele vitaminnal, télen kiváló sült húsokhoz, nyáron grillezett kolbászokhoz.
recept,recept fotó,kovászos káposzta,alma ,banán,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
alma | 500 | gramm | |
banán | 300 | gramm | |
citromlé | 30 | milliliter | |
kovászos káposzta | 600 | gramm | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 250 | gramm | |
porcukor | 20 | gramm |
Recept

2.
alma 500 gramm
Meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk a két fajta almát. Belekeverjük a káposztába.

3.
banán 300 gramm
A meghántott banánt félbevágjuk majd holdacskákra szeleteljük. Lágyan belekeverjük az almás káposztához.

4.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm • porcukor 20 gramm • citromlé 30 milliliter
A joghurtban elkeverjük a cukrot és a citromlevet, majd belekeverjük a salátába. A salátát hűtőbe helyezzük és legalább 12 órán át állni hagyjuk.

Jó étvágyat!