Egy igazán vitaminban és ásványi anyagban dús finom saláta, amely kiváló vacsoraként vagy mint köret sült húsokhoz.
recept,recept fotó,cékla,zeller,alma ,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Zöldségsaláták,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Zöldségsaláták
Főzőcske
Adag
8
Az elkészítés ideje
—
Nehézség
nagy
2.
A céklát kb 1 cm széles szeletekre vágjuk majd átnyomjuk a burgonyanyomón.
4.
Hozzáadjuk a céklához és összekeverjük.
5.
víz 50 milliliter • méz 1 evőkanál • citrom 1 darab • só 1.5 teáskanál
Vízben mézet olvasztunk, majd citromlevet és sót adunk hozzá.
6.
Az öntetet a salátára öntjük és összekeverjük.
8.
Az almát is belekeverjük a salátába...
11.
Ízlés szerint sózhatjuk vagy adhatunk hozzá még több citromlevet. 2 órára hűtőben állni hagyjuk és tálalhatjuk. Jó étvágyat!
Jó étvágyat!