Cézár saláta sült burgonyával

Ízletes, könnyű húsmentes saláta kiváló joghurtos-sajtos öntettel. A maradék sült burgonyából is könnyedén elkészíthetünk salátát, ami köretként szolgált egy másik ételhez.
recept,recept fotó,Sült krumpli,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
Parmezán sajt | 50 196 | gramm kcal | |
Sült krumpli recept | 0 ?? | kcal | |
ananász, fertőtlenített | 0 ?? | kcal | |
fejes saláta | 0 ?? | kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 200 140 | gramm kcal | |
olivaolaj | 3 396 | evőkanál kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | ½ 4 | teáskanál kcal |
Recept


3.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 200 gramm • olivaolaj 3 evőkanál • teljes zsírtartalmú mustár ½ teáskanál • só ½ teáskanál • fokhagyma 2 gerezd
A joghurtot összekeverjük az olajjal, mustárral, sóval és megtisztított, préselt fokhagymával.


5.
Egy tányérra tépjük a salátát, hozzáadjuk a burgonyát, lelöntjük a joghurtos öntettel és megszórjuk ananásszal.

Jó étvágyat!