Zöldségsaláta kecskesajttal

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető zöldségsaláta, lágy kecskesajttal és ropogós napraforgó maggal.
recept,recept fotó,salátauborka,paradicsom,kecskesajt,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
| citromlé | 0 ?? | kcal | |
| fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
| jégsaláta | 50 7 | gramm kcal | |
| kecskesajt | 50 134 | gramm kcal | |
| napraforgómag | 0 ?? | kcal | |
| olivaolaj | 0 ?? | kcal | |
| paradicsom | 100 25 | gramm kcal | |
| piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
| salátauborka | 100 16 | gramm kcal | |
| só | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
jégsaláta 50 gramm • olivaolaj • citromlé
A saláta leveleket 2 cm széles csíkokra vágjuk, ízesítjük és összekeverjük.

2.
salátauborka 100 gramm • paradicsom 100 gramm • kecskesajt 50 gramm • só • fekete bors, őrölt • piros paprika, őrölt • napraforgómag
Hozzáadunk néhány karika uborkát és a felvágott paradicsomot. Ízesítjük, a tetejére egy kis friss kecskesajtot helyezünk és megszórjuk napraforgó maggal.

Jó étvágyat!





















