Zöldségsaláta kecskesajttal
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető zöldségsaláta, lágy kecskesajttal és ropogós napraforgó maggal.
recept,recept fotó,salátauborka,paradicsom,kecskesajt,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
citromlé | - | ||
fekete bors, őrölt | - | ||
jégsaláta | 50 | gramm | |
kecskesajt | 50 | gramm | |
napraforgómag | - | ||
olivaolaj | - | ||
paradicsom | 100 | gramm | |
piros paprika, őrölt | - | ||
salátauborka | 100 | gramm | |
só | - |
Recept
1.
jégsaláta 50 gramm • olivaolaj • citromlé
A saláta leveleket 2 cm széles csíkokra vágjuk, ízesítjük és összekeverjük.
2.
salátauborka 100 gramm • paradicsom 100 gramm • kecskesajt 50 gramm • só • fekete bors, őrölt • piros paprika, őrölt • napraforgómag
Hozzáadunk néhány karika uborkát és a felvágott paradicsomot. Ízesítjük, a tetejére egy kis friss kecskesajtot helyezünk és megszórjuk napraforgó maggal.
Jó étvágyat!