Kefires csészés kuglóf
Egyszerű, puha és nagyon finom kuglóf mindenki számára.
recept,recept fotó,kefír,finomliszt,Kuglófok,Kalácsok
Kuglófok
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 1.5 | bögre | |
kefír | 1 | bögre | |
kristálycukor | ¾ | bögre | |
napraforgó olaj | ½ | bögre | |
porcukor | - | ||
rétesliszt | - | ||
sütőpor | 2 | teáskanál | |
tyúk tojás | 2 | darab | |
vaj | - | ||
vaníliacukor | 1 | csomag |
Recept
5.
finomliszt 1.5 bögre • sütőpor 2 teáskanál • vaníliacukor 1 csomag
A lisztet a sütőporral és vaníliás cukorral hozzászórjuk.
6.
Jól összekeverjük.
8.
35-40 percig sütjük 180 ° C -on. Hogy megsült e a kuglóf úgy nézzük meg hogy egy hurka pálcikát beleszúrunk a kuglófba. Kihúzás után nem maradhat nedves.
Jó étvágyat!