Kefires csészés kuglóf

Egyszerű, puha és nagyon finom kuglóf mindenki számára.
recept,recept fotó,kefír,finomliszt,Kuglófok,Kalácsok
Kuglófok
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 1.5 1234 | bögre kcal | |
kefír | 1 155 | bögre kcal | |
kristálycukor | ¾ 715 | bögre kcal | |
napraforgó olaj | ½ 1066 | bögre kcal | |
porcukor | 0 ?? | kcal | |
rétesliszt | 0 ?? | kcal | |
sütőpor | 2 8 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
vaj | 0 ?? | kcal | |
vaníliacukor | 1 73 | csomag kcal |
Recept




5.
finomliszt 1.5 bögre • sütőpor 2 teáskanál • vaníliacukor 1 csomag
A lisztet a sütőporral és vaníliás cukorral hozzászórjuk.

6.
Jól összekeverjük.


8.
35-40 percig sütjük 180 ° C -on. Hogy megsült e a kuglóf úgy nézzük meg hogy egy hurka pálcikát beleszúrunk a kuglófba. Kihúzás után nem maradhat nedves.


Jó étvágyat!