RECEPTEK

Tőkehal havas bundában

Tőkehal havas bundában

Sült hal finom, puha bundában.

recept,recept fotó,Alaszkai tőkehal,Halak

Halak

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

kategóriak

Halak  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal600gramm
fekete bors, őrölt½teáskanál
finomliszt100gramm
repceolaj-
½teáskanál
-
tojásfehérje2darab
tojássárgája2darab
worcester szósz15milliliter
zsírszegény tej 1,5%80milliliter
őrölt csípős pirospaprika½teáskanál

 

Recept

1. 

finomliszt 100 gramm  zsírszegény tej 1,5% 80 milliliter  tojássárgája 2 darab  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  őrölt csípős pirospaprika ½ teáskanál   ½ teáskanál

A megadott alapanyagokból sima tésztát keverjünk.

2. 

worcester szósz 15 milliliter

Belekeverjük a mártást...

3. 

tojásfehérje 2 darab

...és a kemény fehérje habot.

4. 

Alaszkai tőkehal 600 gramm 

Megolvasztott vagy friss tőkehal adagokat megsózzuk. Áztassuk bele a tésztába...

5. 

repceolaj

...és forró olajba helyezzük bele.

6. 

Mindkét oldalról sütjük...

7. 

...és papírtörlőre szedjük ki hogy csöpögjön le az olaj.

8. 

Főtt burgonyával vagy burgonyasalátával tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit