Tőkehal havas bundában

Sült hal finom, puha bundában.
recept,recept fotó,Alaszkai tőkehal,Halak
Halak
kategóriak
Halak ›Hozzávalók
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal | 600 450 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 100 347 | gramm kcal | |
repceolaj | 0 ?? | kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tojásfehérje | 2 34 | darab kcal | |
tojássárgája | 2 114 | darab kcal | |
worcester szósz | 15 12 | milliliter kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 80 39 | milliliter kcal | |
őrölt csípős pirospaprika | ½ 8 | teáskanál kcal |
Recept
1.
finomliszt 100 gramm • zsírszegény tej 1,5% 80 milliliter • tojássárgája 2 darab • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • őrölt csípős pirospaprika ½ teáskanál • só ½ teáskanál
A megadott alapanyagokból sima tésztát keverjünk.



4.
Alaszkai tőkehal 600 gramm • só
Megolvasztott vagy friss tőkehal adagokat megsózzuk. Áztassuk bele a tésztába...


6.
Mindkét oldalról sütjük...

7.
...és papírtörlőre szedjük ki hogy csöpögjön le az olaj.

8.
Főtt burgonyával vagy burgonyasalátával tálaljuk.

Jó étvágyat!