RECEPTEK

Tőkehal olasz módra

Tőkehal olasz módra

A tőkehal kiváló és egészséges omega-3 telített zsírsav és fehérje forrás.

recept,recept fotó,Alaszkai tőkehal,Pecorino sajt,bazsalikom,Halak

Halak

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal300gramm
Pecorino sajt50gramm
bazsalikom1evőkanál
olivaolaj-
1teáskanál
zsemlemorzsa70gramm
zsírszegény tej 1,5%100milliliter

 

Recept

1. 

Alaszkai tőkehal 300 gramm  zsírszegény tej 1,5% 100 milliliter

A sütőt előmelegítjük 230°C-ra. Egy mély tányérba tejet öntünk, majd belemerítjük a halat.

2. 

zsemlemorzsa 70 gramm  Pecorino sajt 50 gramm  bazsalikom 1 evőkanál   1 teáskanál

Egy laposabb tányérban összekeverjük a zsemlemorzsát a lágyan lereszelt sajttal, szárított bazsalikommal és sóval. Ebben a keverékben alaposan megforgatjuk a tejbe mártott halat. A zsemlemorzsa keveréket könnyedén a halra nyomkodjuk, hogy ne peregjen le róla.

3. 

olivaolaj

Egy kisebb tepsit megcsepegtetünk olajjal, ráhelyezzük a halat és kb. 15 percig ropogósra sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit