RECEPTEK

Töltött pulykazseb sajttal és metélőhagymával

Töltött pulykazseb sajttal és metélőhagymával

Ezzel a recepttel egyszerűen elkészítheti a házi pulykazsebet friss snidlinggel és sajttal töltve.

recept,recept fotó,pulykamell,Gouda sajt,metélőhagyma,Pulykahús,Gluténmentes

Pulykahús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Gouda sajt120gramm
fokhagyma2gerezd
metélőhagyma5teáskanál
olivaolaj-
piros paprika, őrölt1teáskanál
pulykamell1kilogramm
-
víz150milliliter

 

Recept

1. 

pulykamell 1 kilogramm

A pulykahús szeleteket olyan vastagra készítjük, hogy ki tudjunk alakítani egy kis zsebet .

2. 

Gouda sajt 120 gramm

A sajtot felváltva durvára és vékonyra reszeljük a tálba.

3. 

fokhagyma 2 gerezd  metélőhagyma 5 teáskanál

Adjunk apróra vágott metélőhagymát és fokhagymát a tálba. Keverjük össze a keveréket.

4. 

Töltsük meg a pulyka zsebeket a metélőhagyma keverékkel. Varrással vagy csak fogpiszkálóval zárjuk le őket. Sózzuk mindkét oldalon.

5. 

olivaolaj  víz 150 milliliter  piros paprika, őrölt 1 teáskanál

A sütőedényt kevés olajjal kikenjük, belerakjuk a pulyka zsebeket. Ha marad még metélőhagyma keverék, rászórhatjuk a hús felületére. Ízesítsük édes pirospaprikával. A húst felöntjük vízzel, alufóliával lefedjük és 200 ° C -on 40 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit