Töltött pulykazseb sajttal és metélőhagymával
Ezzel a recepttel egyszerűen elkészítheti a házi pulykazsebet friss snidlinggel és sajttal töltve.
recept,recept fotó,pulykamell,Gouda sajt,metélőhagyma,Pulykahús,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Pulykahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Gouda sajt | 120 | gramm | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
metélőhagyma | 5 | teáskanál | |
olivaolaj | - | ||
piros paprika, őrölt | 1 | teáskanál | |
pulykamell | 1 | kilogramm | |
só | - | ||
víz | 150 | milliliter |
Recept
1.
pulykamell 1 kilogramm
A pulykahús szeleteket olyan vastagra készítjük, hogy ki tudjunk alakítani egy kis zsebet .


3.
fokhagyma 2 gerezd • metélőhagyma 5 teáskanál
Adjunk apróra vágott metélőhagymát és fokhagymát a tálba. Keverjük össze a keveréket.

4.
Töltsük meg a pulyka zsebeket a metélőhagyma keverékkel. Varrással vagy csak fogpiszkálóval zárjuk le őket. Sózzuk mindkét oldalon.

5.
olivaolaj • víz 150 milliliter • piros paprika, őrölt 1 teáskanál
A sütőedényt kevés olajjal kikenjük, belerakjuk a pulyka zsebeket. Ha marad még metélőhagyma keverék, rászórhatjuk a hús felületére. Ízesítsük édes pirospaprikával. A húst felöntjük vízzel, alufóliával lefedjük és 200 ° C -on 40 percig sütjük.

Jó étvágyat!