Töltött pulykazseb sajttal és metélőhagymával

Ezzel a recepttel egyszerűen elkészítheti a házi pulykazsebet friss snidlinggel és sajttal töltve.
recept,recept fotó,pulykamell,Gouda sajt,metélőhagyma,Pulykahús,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Pulykahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Gouda sajt | 120 428 | gramm kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
metélőhagyma | 5 13 | teáskanál kcal | |
olivaolaj | 0 ?? | kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
pulykamell | 1 870 | kilogramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 150 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
pulykamell 1 kilogramm
A pulykahús szeleteket olyan vastagra készítjük, hogy ki tudjunk alakítani egy kis zsebet .


3.
fokhagyma 2 gerezd • metélőhagyma 5 teáskanál
Adjunk apróra vágott metélőhagymát és fokhagymát a tálba. Keverjük össze a keveréket.

4.
Töltsük meg a pulyka zsebeket a metélőhagyma keverékkel. Varrással vagy csak fogpiszkálóval zárjuk le őket. Sózzuk mindkét oldalon.

5.
olivaolaj • víz 150 milliliter • piros paprika, őrölt 1 teáskanál
A sütőedényt kevés olajjal kikenjük, belerakjuk a pulyka zsebeket. Ha marad még metélőhagyma keverék, rászórhatjuk a hús felületére. Ízesítsük édes pirospaprikával. A húst felöntjük vízzel, alufóliával lefedjük és 200 ° C -on 40 percig sütjük.

Jó étvágyat!