RECEPTEK

Bográcsos gulyás bogrács nélkül

Bográcsos gulyás bogrács nélkül

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Otthon elkészíthető laktató leves.

recept,recept fotó,hagyma,marhahús-lábszár,sertéslapocka,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes

Húslevesek

A magyar konyha receptjei

Főzőcske

Adag

18

Az elkészítés ideje

2 h. 30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

paprikás paszta, gyulyásba-
burgonya1.5kilogramm
fekete bors, őrölt1teáskanál
fokhagyma20gramm
gulyás fűszerkeverék2teáskanál
hagyma1.5kilogramm
hámozott paradicsom konzerv400gramm
majoránna-
marhahús-lábszár1.5kilogramm
paprika150gramm
piros paprika, őrölt6teáskanál
sertéslapocka1.5kilogramm
sertészsír125gramm
6teáskanál
víz200milliliter
víz2liter

 

Recept

1. Hagymás alap

hagyma 1.5 kilogramm  sertészsír 125 gramm  víz 200 milliliter

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Egy nagy lábasban felolvasztjuk a zsírt, hozzáadjuk a hagymát és 10 percig kevergetve pirítjuk. Vizet öntönk alá és további 10 percig időnként megkeverve hagyjuk a hagymát fedő alatt főlni.

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Egy nagy...

2. Marha hús

marhahús-lábszár 1.5 kilogramm

A marhahúst megmossuk és kockára vágjuk. Hozzáadjuk a hagymához, kevergetjük, amíg a hús egy kicsit meg nem pirul.

A marhahúst megmossuk és kockára vágjuk....

3. 

 3 teáskanál  gulyás fűszerkeverék 2 teáskanál  fekete bors, őrölt 1 teáskanál  piros paprika, őrölt 6 teáskanál

A lábast levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a sót és a fűszereket.

A lábast levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a...

4. 

víz 2 liter

A húst meleg vízzel felöntjük, néhai keverés mellett fedő alatt 60 percig főzzük.

5. Sertéshús

sertéslapocka 1.5 kilogramm  paprika 150 gramm  fokhagyma 10 gramm

A húst megmossuk, kockára vágjuk. Hozzáadjuk a marhahúshoz együtt a préselt foghagymával, és zöldpaprikával - az egyiket egészben, a többit felvágva. További 30 percig főzzük.

A húst megmossuk, kockára vágjuk. Hozzáadjuk a...

6. 

burgonya 1.5 kilogramm  hámozott paradicsom konzerv 400 gramm

A krumplit megpucoljuk, megmossuk. Egy nagyobb krumplit elteszünk egy tál vízbe. A többit kockákra vagdossuk, és hozzáadjuk a húshoz. A paradicsomot felvágjuk, és együtt a levével, melyben volt a paradicsom, hozzáöntjük a húshoz. A krumplit puhára főzzük kb 20 percig.

A krumplit megpucoljuk, megmossuk. Egy nagyobb...

7. 

fokhagyma 10 gramm   3 teáskanál  paprikás paszta, gyulyásba  majoránna

A végén hozzáadjuk a lereszelt krumplit, amelyet eltettünk. Ízesítjük préselt foghagymával, valamint sózhatjuk, és erős pistát, majoránnát adhatunk hozzá. Forrni hagyjuk és már kóstolhatjuk is az első porciót.

A végén hozzáadjuk a lereszelt krumplit,...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés