Töltött csirkecomb alufóliában

Hús, töltelék és köret - mindez egyszerre sütve. Az egyes adagokat egyszerűen egy egy alufóliába csomagoljuk.
recept,recept fotó,csirkecomb, negyed,Mozzarella sajt,hagyma,burgonya,Csirkehús,Szezonális receptek
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Mozzarella sajt | 100 246 | gramm kcal | |
burgonya | 800 736 | gramm kcal | |
csirkecomb, negyed | 1200 2604 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
főzőtejszín | 2 48 | evőkanál kcal | |
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
kifli | 1 ?? | darab kcal | |
napraforgó olaj | 4 540 | evőkanál kcal | |
paprika, színes | 150 33 | gramm kcal | |
petrezselyem zöldje | 1 7 | evőkanál kcal | |
piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
szárított hagyma | 4 69 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
vaj | 0 ?? | kcal | |
víz | 200 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
kifli 1 darab • tyúk tojás 1 darab • főzőtejszín 2 evőkanál • só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • petrezselyem zöldje 1 evőkanál
A kifliket vágjuk fel apróra. Adjunk hozzá tojást, tejszínt, sót, borsot és apróra vágott petrezselymet. Keverjük össze és hagyjuk állni egy ideig.

2.
csirkecomb, negyed 1200 gramm • Mozzarella sajt 100 gramm
Megmossuk a csirkecombokat, és elválasztjuk a bőrét a hústól, hogy az a comb egyik végén a húshoz rögzülve maradjon - zseb jön létre. A töltelékbe keverjük a felszeletelt mozzarellát.

3.
A combokat megtöltjük a töltelékkel.

4.
Megszórjuk a tetején őrölt pirospaprikával és sóval. Zárjuk le a zsebnyílást konyhai tűvel.

5.
hagyma 200 gramm • burgonya 800 gramm
A hagymát és a burgonyát megpucoljuk, és vágjuk fel karikákra.

6.
Alufóliát készítünk el. 2 darabot mindig keresztbe hajtunk. A fólia közepére krumplit helyezünk, és rá a hagymát.

7.
napraforgó olaj 4 evőkanál • szárított hagyma 4 teáskanál
Adjuk hozzá az elkészített csirkét, öntsünk hozzá egy evőkanál olajat, és szórjuk meg egy teáskanál szárított hagymával.

8.
paprika, színes 150 gramm
Mossuk és tisztítsuk meg a paprikát. Vágjuk karikákra, és egyenletesen terítsük a combokra.

9.
Az alufólia csomagokat csomagoljuk össze. Először a belső fóliát ...

10.
víz 200 milliliter
...aztán a külsőt. Helyezzük a csomagokat egy tepsibe, és önjük fel vízzel. Süssük 1 órán át 15 percig.

11.
A megadott idő elteltével kicsomagoljuk a csomagokat. Helyezzünk egy szelet vajat a combokra, és süsük továbi15 percig a sütőben.

12.
Tálalás előtt távolítjuk el a konyhai tűt a húsból.

Jó étvágyat!