RECEPTEK

Töltött csirkecomb alufóliában

Töltött csirkecomb alufóliában

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Hús, töltelék és köret - mindez egyszerre sütve. Az egyes adagokat egyszerűen egy egy alufóliába csomagoljuk.

recept,recept fotó,csirkecomb, negyed,Mozzarella sajt,hagyma,burgonya,Csirkehús,Szezonális receptek

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

nagy

Hozzávalók

Hozzávalók

Mozzarella sajt

100

246

gramm

kcal

burgonya

800

736

gramm

kcal

csirkecomb, negyed

1200

2604

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

¼

5

teáskanál

kcal

főzőtejszín

2

48

evőkanál

kcal

hagyma

200

88

gramm

kcal

kifli

1

??

darab

kcal

napraforgó olaj

4

540

evőkanál

kcal

paprika, színes

150

33

gramm

kcal

petrezselyem zöldje

1

7

evőkanál

kcal

piros paprika, őrölt

0

??

kcal

szárított hagyma

4

69

teáskanál

kcal

0

??

kcal

½

0

teáskanál

kcal

tyúk tojás

1

88

darab

kcal

vaj

0

??

kcal

víz

200

0

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

kifli 1 darab  tyúk tojás 1 darab  főzőtejszín 2 evőkanál   ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  petrezselyem zöldje 1 evőkanál

A kifliket vágjuk fel apróra. Adjunk hozzá tojást, tejszínt, sót, borsot és apróra vágott petrezselymet. Keverjük össze és hagyjuk állni egy ideig.

A kifliket vágjuk fel apróra. Adjunk hozzá...

2. 

csirkecomb, negyed 1200 gramm  Mozzarella sajt 100 gramm

Megmossuk a csirkecombokat, és elválasztjuk a bőrét a hústól, hogy az a comb egyik végén a húshoz rögzülve maradjon - zseb jön létre. A töltelékbe keverjük a felszeletelt mozzarellát.

Megmossuk a csirkecombokat, és elválasztjuk a...

3. 

A combokat megtöltjük a töltelékkel.

A combokat megtöltjük a töltelékkel....

4. 

piros paprika, őrölt 

Megszórjuk a tetején őrölt pirospaprikával és sóval. Zárjuk le a zsebnyílást konyhai tűvel.

Megszórjuk a tetején őrölt pirospaprikával...

5. 

hagyma 200 gramm  burgonya 800 gramm

A hagymát és a burgonyát megpucoljuk, és vágjuk fel karikákra.

A hagymát és a burgonyát megpucoljuk, és...

6. 

Alufóliát készítünk el. 2 darabot mindig keresztbe hajtunk. A fólia közepére krumplit helyezünk, és rá a hagymát.

Alufóliát készítünk el. 2 darabot mindig...

7. 

napraforgó olaj 4 evőkanál  szárított hagyma 4 teáskanál

Adjuk hozzá az elkészített csirkét, öntsünk hozzá egy evőkanál olajat, és szórjuk meg egy teáskanál szárított hagymával.

Adjuk hozzá az elkészített csirkét, öntsünk...

8. 

paprika, színes 150 gramm

Mossuk és tisztítsuk meg a paprikát. Vágjuk karikákra, és egyenletesen terítsük a combokra.

Mossuk és tisztítsuk meg a paprikát. Vágjuk...

9. 

Az alufólia csomagokat csomagoljuk össze. Először a belső fóliát ...

Az alufólia csomagokat csomagoljuk össze....

10. 

víz 200 milliliter

...aztán a külsőt. Helyezzük a csomagokat egy tepsibe, és önjük fel vízzel. Süssük 1 órán át 15 percig.

...aztán a külsőt. Helyezzük a csomagokat egy...

11. 

vaj

A megadott idő elteltével kicsomagoljuk a csomagokat. Helyezzünk egy szelet vajat a combokra, és süsük továbi15 percig a sütőben.

A megadott idő elteltével kicsomagoljuk a...

12. 

Tálalás előtt távolítjuk el a konyhai tűt a húsból.

Tálalás előtt távolítjuk el a konyhai tűt a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés