Pirított nyúlmáj
Egy igazi különlegesség. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Csak tálaláskor sózzuk, ízlés szerint.
recept,recept fotó,hagyma,nyúlmáj,Nyúlhús,Szezonális receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Nyúlhús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
hagyma | 150 | gramm | |
kakukkfű | ¼ | teáskanál | |
kapor | ¼ | teáskanál | |
majoránna | ½ | teáskanál | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
nyúlmáj | 200 | gramm |
Recept
1.
napraforgó olaj 3 evőkanál • hagyma 150 gramm
A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az olajat felmelegítjük hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk.
2.
nyúlmáj 200 gramm • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • majoránna ½ teáskanál • kapor ¼ teáskanál • kakukkfű ¼ teáskanál
A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához. Megkeverjük, megszórjuk borssal, majoránnával, szárított kaporral és kakukkfűvel. Néhány percig pirítjuk, állandóan kevergetjük.
Jó étvágyat!