Pirított nyúlmáj

Egy igazi különlegesség. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Csak tálaláskor sózzuk, ízlés szerint.
recept,recept fotó,hagyma,nyúlmáj,Nyúlhús,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Nyúlhús
Főzőcske
Adag
2
Adag tömege
201 g
Adag energiatartalma
391 kcal
Az elkészítés ideje
15 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
kakukkfű | ¼ 2 | teáskanál kcal | |
kapor | ¼ 1 | teáskanál kcal | |
majoránna | ½ 6 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
nyúlmáj | 200 300 | gramm kcal |
Recept
1.
napraforgó olaj 3 evőkanál • hagyma 150 gramm
A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az olajat felmelegítjük hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk.

2.
nyúlmáj 200 gramm • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • majoránna ½ teáskanál • kapor ¼ teáskanál • kakukkfű ¼ teáskanál
A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához. Megkeverjük, megszórjuk borssal, majoránnával, szárított kaporral és kakukkfűvel. Néhány percig pirítjuk, állandóan kevergetjük.

Jó étvágyat!