szakacsreceptek.hu

Pirított nyúlmáj

     

Egy igazi különlegesség. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Csak tálaláskor sózzuk, ízlés szerint.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Fekete bors, őrölt¼teáskanál
Hagyma150gramm
Kakukkfű¼teáskanál
Kapor¼teáskanál
Majoránna½teáskanál
Napraforgó olaj3evőkanál
Nyúlmáj200gramm

1. 

napraforgó olaj 3 EK  hagyma 150 g

A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az olajat felmelegítjük hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk.

2. 

nyúlmáj 200 g  fekete bors, őrölt ¼ TK  majoránna ½ TK  kapor ¼ TK  kakukkfű ¼ TK

A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához. Megkeverjük, megszórjuk borssal, majoránnával, szárított kaporral és kakukkfűvel. Néhány percig pirítjuk, állandóan kevergetjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés