Pirított nyúlmáj
![Pirított nyúlmáj](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001062/img_hu_4x3/piritott-nyulmaj_00180.jpg)
Egy igazi különlegesség. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Csak tálaláskor sózzuk, ízlés szerint.
recept,recept fotó,hagyma,nyúlmáj,Nyúlhús,Laktózmentes ,Szezonális receptek,Gluténmentes
Nyúlhús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
hagyma | 150 | gramm | |
kakukkfű | ¼ | teáskanál | |
kapor | ¼ | teáskanál | |
majoránna | ½ | teáskanál | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
nyúlmáj | 200 | gramm |
Recept
1.
napraforgó olaj 3 evőkanál • hagyma 150 gramm
A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az olajat felmelegítjük hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001062/small/IMG_7041.jpg)
2.
nyúlmáj 200 gramm • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • majoránna ½ teáskanál • kapor ¼ teáskanál • kakukkfű ¼ teáskanál
A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához. Megkeverjük, megszórjuk borssal, majoránnával, szárított kaporral és kakukkfűvel. Néhány percig pirítjuk, állandóan kevergetjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001062/small/IMG_7044.jpg)
Jó étvágyat!