RECEPTEK

Pirított nyúlmáj

Pirított nyúlmáj

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Egy igazi különlegesség. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Csak tálaláskor sózzuk, ízlés szerint.

recept,recept fotó,hagyma,nyúlmáj,Nyúlhús,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek

Nyúlhús

Főzőcske

Adag

2

Adag tömege

201 g

Adag energiatartalma

391 kcal

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt

¼

5

teáskanál

kcal

hagyma

150

66

gramm

kcal

kakukkfű

¼

2

teáskanál

kcal

kapor

¼

1

teáskanál

kcal

majoránna

½

6

teáskanál

kcal

napraforgó olaj

3

405

evőkanál

kcal

nyúlmáj

200

300

gramm

kcal

 

Recept

1. 

napraforgó olaj 3 evőkanál  hagyma 150 gramm

A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az olajat felmelegítjük hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk.

A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az...

2. 

nyúlmáj 200 gramm  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  majoránna ½ teáskanál  kapor ¼ teáskanál  kakukkfű ¼ teáskanál

A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához. Megkeverjük, megszórjuk borssal, majoránnával, szárított kaporral és kakukkfűvel. Néhány percig pirítjuk, állandóan kevergetjük.

A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés