szakacsreceptek.hu

Pirított nyúlmáj

    

Egy igazi különlegesség. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Csak tálaláskor sózzuk, ízlés szerint.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
fekete bors, őrölt¼teáskanál
hagyma150gramm
kakukkfű¼teáskanál
kapor¼teáskanál
majoránna½teáskanál
napraforgó olaj3evőkanál
nyúlmáj200gramm

1. 

napraforgó olaj 3 evőkanál  hagyma 150 gramm

A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Az olajat felmelegítjük hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk.

2. 

nyúlmáj 200 gramm  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  majoránna ½ teáskanál  kapor ¼ teáskanál  kakukkfű ¼ teáskanál

A májat megmossuk, kisebb darabokra szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához. Megkeverjük, megszórjuk borssal, majoránnával, szárított kaporral és kakukkfűvel. Néhány percig pirítjuk, állandóan kevergetjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés